banner564

Tempo hız kesmiyor

Kıbrıs eğlence kültürüne farklı bir ışık tutan Maxim Royal’e giden konuklar muhteşem bir geceye daha tanık oldu

Tempo hız kesmiyor
banner598
Masal tadında rüya gibi gecelerin ve tadına doyulmaz eğlencelerin adresi Maxim Royal’de tempo hız kesmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs eğlence kültürüne farklı bir ışık tutan Maxim Royal’e giden konuklar muhteşem bir geceye daha tanık oldu. 
Türkan Arslan’ın güzel sesi ile başlayan gece Türkiye’nin bir numaralı cabaret show ustlarından Gediz’in geceye özel olarak hazırladığı “pilates” şovu ile zirveye ulaştı. Gediz’in iddaalı pembe mayo kostümü ile sahneye çıkması izleyicilerin ilgi odağı oldu. Geceye katılan konukların arasına girip esprilerini peş peşe patlatan Gediz; bununla kalmayıp seçmiş olduğu bir misafiri sahneye davet edip  pilates yaptı. Şovun yanı sıra birbirinden güzel şarkılarda seslendiren Gediz’in kıvrak dansları herkesi ayağa kaldırdı. 

Güven Yüreyi coşturdu
Gecenin final bölümünde Maxim Royal’in ekolu; sahnelerin son dönemlerdeki en iyi seslerinden Güven Yüreyi sahne aldı. Geceye hit şarkısı “Sen Maşallah” ile başlayan sanatçıya dansçı kızlarda eşlik etti. Yüreyi, “Kıbrıs benim sahne hayatımın en güzel yerlerinden biri; her Maxim Royal sahnem için özel hazırlanıyorum” dedi. 
Sahnesinde geçtiğimiz haftalarda Tarkan’ın en sevilen romantik şarkılarından oluşan akustik bir bölüm hazırlayan sanatçı bu hafta bir değişiklik yaparak bu kez hareketli şarkılarından oluşan bir repertuar sundu. 

25 Kasım’da Sevda Özkaram Maxim’de
Gecede son dönemlerin en güzel damar şarkılarına, isteklerine de yer veren sanatçı çok yakında çıkaracağı yepyeni şarkılarınında müjdesini verdi. Geceye katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. Süpriz doğum günü kutlamalarının da yaşandığı gecede yaklaşık üç saat sahnede kalan sanatçı sahne arasında yerini oryantal dans grubuna bıraktı. 
Maxim Royal’de müzik dolu geceler 25 Kasım Cumartesi gecesi; son dönemin en başarılı kadın seslerinden Sevda Özkaran ile devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473