banner564

Türkiye'nin Carlos Santana'sı

Unutulmaz şarkıların bestecisi Bülent Özdemir, Royal Maxim Music Hall sahnesinde

Türkiye'nin Carlos Santana'sı
banner598
Girne’de Merit Royal Hotel’de açılan ve özlenen gazino kültürünü yaşatmayı amaçlayan Merit Maxim, unutulmaz onlarca parçaya imza atan ünlü besteci Bülent Özdemir’in sahne almasıyla renklenecek. 

Dillere destan parçalarından bazısı
“Bestelerini milyonlarca kişi dinliyor, ama çoğu onu işin mutfağında olduğu için tanımıyor. Kimine göre Türkiye'nin Carlos Santana'sı o” diye hakkında yorumlar yapılan Bülent Özdemir, Türk popunu sevdiren, ünlü şarkıcıların dillerden düşmeyen parçalarına imza atan bir besteci, bir gitar virtüözü… Sezen Aksu'nun "Deli Kızın Türküsü", "Kınalı Kuzum", Aşkın Nur Yengi'nin "Siyah Beyaz", "Uslandım Artık", Yıldız Tilbe’nin “Hoşça Kal”, “Sana Değer”, Sibel Can'ın "Lale Devri" ve “Benim yerime de sev, Ajda Pekkan’ın “Amazon” ve“Tufan”, Işın Karaca’nın “Kalp Tanrıya Emanet” ve Ferhat Göçer’in “Cennet” ile “Sen Söyle Hayat” isimli parçaları bunlardan bazıları…

Kalabalıklara karışmadan müzik yapmak...
Dünyada bas telleri aşağıda olmak üzere gitar çalan birkaç müzisyenden biri olan Bülent Özdemir, ön planda olmaktan da pek hoşlanmıyor. “"Herkes beni tanısa bu kadar rahat yaşayabilir miydim?" diyerek durumu özetleyen Özdemir, bilinen kalabalıklara karışmadan müzik yapabilmenin biraz geride kalmakla mümkün olabileceğine inanıyor. 
Kendisine sahnede eşlik eden İstanbul Devlet Konservatuarını altı yıl önce bitirmiş olan Hande Dönmez ile başarılı çalışmalara imza atan Bülent Özdemir, Merit Maxim’de Kuzey Kıbrıslı sevenleriyle buluşacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Özdemir, Merit Royal Hotel’de açılan Merit Maxim Music Hall’de sahne alacak. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474