banner564

Yaza hazırlık

Merit Royal SPA’da rahatlama terapileri

Yaza hazırlık
banner598
Merit Royal SPA, sıcak yaz günleri öncesinde değişik seçenekleriyle müşterilerine mükemmel bir hizmet sunuyor...
Yaz yaklaşırken, sağlıklı ve formda bir bedene sahip olmak; hem kendinizi iyi hissettirecek, hem de mutlu olmanızı sağlayacak. 
Merit Royal SPA sorumlusu Menekşe Kaş, Detoks-Arınma Kürleri hakkında şu bilgiyi verdi:   

  Vücudumuzda biriken toksinler zamanla bağışıklık sistemimizi etkiler, bu da bazı hastalıkları ve kilo problemlerini ortaya çıkarır. Detoks için kısaca toksinlerden arındırma diyebiliriz. Detoks yönteminin bazı kuralları vardır, ilk olarak solunan havanın temiz olması önemlidir. Bozulmamış doğası ile Kıbrıs’ta bu ortamı rahatlıkla yakalıyoruz. Sigara ve alkol gibi alışkanlıklardan uzak durmak da başlıca bir detokstur, içtiğiniz suyu da değiştirerek başlayabilirsiniz. Ph derecesi 7,4 civarında olan Alkali suları içmeniz, vücudunuzda oluşan fazla asitleri etkisiz hale getirmeye ve vücudumuzdan atmaya yardımcı olur.
  Bizler, Merit Royal SPA’mızın için de bulunan Vitamin Bar’da, uygulayacağımız detoks türüne ve planına göre kişiye özel Antioksidan içeren arınma kürleri  hazırlamaktayız. 

Merit Royal SPA da Rahatlama Terapileri

Tuz odası Terapisi: Merit Royal SPA’da bir adet tuz odası bulunmaktadır, iki kişi aynı anda bu odaya girip tedaviden faydalanabilirler. Vücuttaki elektriği atma, stres atıcı özellikleri taşımasının yanın da  öksürük ve soğuk algınlığında, Astım hastalarında, Bronşit hastalıklarında yan tedavi amaçlı da kullanılır. Solunum yoluyla ilk ciğerlere ve daha sonra vücudun diğer noktarına ulaşır. Vücudun zararlı toksinlerden temizlenmesine yardımcı olur.
Tuz terapisi 20 ile 30 dk arasındadır, kişi tuz odasında uzanarak solunum alıp verir, terapinin ilk başlangıçta günlük devamlı olması sonrasın da ayda 1 kez alınması tavsiye edilir. Tuz terapi odasının özel tasarımı misafirlerimize sakinleştirici ve yatıştırıcı bir ortam sağlar. Bu özel ortam sayesinde günlük kaygı ve düşüncelerden uzaklaşmanızda sizlere yardımcı olur.
Her yaştan insan tuz terapisinden yararlanabilir.

Ayurvedik Masajlar
Ayurveda kelime anlamı olarak ‘Ayur’ yaşam ve ‘Veda’ bilgi yani yaşam bilgisi demektir. Ayurvedik masajların önceliği hastalığı önleme, sağlığı koruma ve tedavi şeklindedir. Bedensel ve zihinsel unsurlardaki dengesizlikten kaynaklandığına inanılan durumlarda, bu dengesizliği düzeltmek amacıyla bitkisel yağlar eşliğinde vücudun derinliklerine işleyerek kasları gevşeten ve esnekleştirerek kan dolaşımını düzenleyen bir sistem uygulanır. Bu uygulama sonrası kişinin yaşam enerjisi artar ve toksinler vücuttan atılır. Ayurvedik masajlar, sinir sistemini şarj ederek doğal dengeyi sağlamak için mükemmel bir yöntemdir.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473