banner564

Yerli üretim çağ atladı

Bu yaz gelinlik modellerinde beyaz ve Ekru renkler hakim

Yerli üretim çağ atladı
banner598
Melin DOBRAN
   Yaz aylarında artık sadece hafta sonları değil, diğer günlerde de düğün törenleri yapılıyor. Gelin adayları ise eskisi gibi yurt dışına giderek model seçmek zorunda kalmıyor. Yerli üretim yapanların sayısında ve beğenilen modellerde artış olması gelin adaylarının işini kolaylaştırıyor.
Evlenecek olan her çift, mutlaka bu özel günün kusursuz olmasını istiyor. Dünya evine girmek isteyen çiftler için gelinlik ve damatlık satan mağazaları ziyaret ettik. Mağaza direktörleri, bu yılın moda rengi ve modeli hakkında gazetemize bilgi verdi. Direktörler, gelinliklerde bu yıl en çok tercih edilen rengin krem ve ekru olduğunu söyledi. Damatlıklarda ise lacivert modasının devam ettiği belirtilerek, bordo ve yeşil renk damatlığın daha çok ilgi gördüğü ifade edildi. Gelinlik ve damatlık alanında kişiye özel her türlü tasarımın yapıldığını dile getiren direktörler, amaçlarının çiftleri hayalindeki düğüne kavuşturmak olduğunu söyledi.

Gelinlikçiler ne dedi..??

Anış Öztekin (Anish Bridal): Bu yıl gelinliklerde kırık beyaz, vizon, açık krem ve ekru renk moda. Hemen hemen her yıl olduğu gibi A kesim, çok kabarık ve balık modeller ön planda. Sırt dekoltesi olan gelinlikler de ilgi görüyor. Gelinliklerde kuyruklu, 3 boyutlu çiçek motifli danteller tercih ediliyor. Gelinlik fiyatları bin lira ile başlıyor. Modele, kumaşa ve kullanılan dantele göre fiyat değişiyor. Her bütçeye uygun gelinlik de dikiyoruz.  Mağazamızda bulunan damatlıklar, İtalyan tasarımı fit kalıptır. Damatlık fiyatları 500 liradan başlayıp, modele göre değişiyor. 
Damatlık renkleri lacivert, siyah beyaz ve bordodur. En çok da bordo ve lacivert karışımı tercih ediliyor. Mağazamızda spor kesim olan damatlıkların yanı sıra yakası çıkan, fularlı, yelekli damatlıklarımız da var. Gelinlikte kişiye özel tasarım ve dikim yapıyoruz. Abiye için de özel dikim yapıyoruz çünkü gelin ve damadın yanı sıra aileleri de bizim için önemlidir. Her yıl dünya modası trendlerini takip edip, gelin adaylarının tercihleri doğrultusunda yeni modeller çıkarıyoruz. Anish Bridal olarak amacımız, mutlu ve hayallerine kavuşan gelinler yaratmaktır. 2010 yılından beridir Metehan bölgesinde hizmet veriyoruz. Gelin ve damat adaylarını mağazamıza bekliyoruz.

Ceyda Ahiskal (Wedding Bride): Gelinlikte bu yılın modası dantel ve daha yumuşak dökülen tüllerdir. En çok tercih edilen renk kırık beyazdan ekru tonuna gitti. Bu seneki gelinlik fiyatları bin lira ile 7 bin lira arası değişiyor. Biz gelinlikleri özel kalıplandırıp, provalı dikim yapıyoruz. Bu yıl A kesim ve balık model revaçta. Prenses tül etekler A kesim türüne dönüyor. Bu yıl 3 boyutlu danteller ön planda. Modellerde sıklıkla dantel kullanıldığı duvaklar daha sadedir. Son iki yıldan beridir ön planda olan düğün sonrası partiler için kısa gelinlik de dikiyoruz. Kişi bu durumda gelinliğini iki parça halinde alıyor. Biri uzun biri kısa. Bizim çalışma stilimiz kişiye özeldir. Hayal ettiği rengi ve modeli ortaya çıkarmaktır. En büyük prensibimiz her gelinin mağazamızdan mutlu ayrılmasıdır.

Bahar Doratlı (Bridal Butique – Haute Couture): Bu yıl plaj düğünlerinden kaynaklı rahat olan, şifonlu, transparan çiçek desenlerinin ön planda olduğu rahat ve uçuş uçuş gelinlikler ön plandadır. Kırık beyaz, yerini krem rengine bıraktı. Geleneksel düğünler yerini koruduğu için kabarık modeller ön plandadır. Normal prenses eteklerden daha da kabarığı şu an moda. Tüller yerini yavaş yavaş kumaşa bırakıyor. 2018 yılında bunu daha net göreceğiz. Oldukça uzun kuyruklar bu yıl görülmeye başlandı. Uzun kuyruklar 3 boyutlu çiçek, inci ve swarovskilerle süslendi. Mağazamızda damatlık ve abiye kıyafetler de mevcuttur. Gelinlik fiyatları 3 bin liradan başlar ve seçilen malzemeye göre fiyat değişir. Her bütçeye uygun gelinlik de dikiyoruz. Damatlıkta dünya markası ile çalışıyoruz. Damatlıkta lacivert modası devam ediyor. Ancak yeşil ve mürdüm rengi de moda. Fiyatları ise bin liradan başlar ve 2 bin liraya kadar çıkabiliyor. Mağazamıza gelen gelin adayları için adım adım provalar yapıyoruz. Değişiklik şansı her zaman vardır. Bizim en büyük farkımız kişiye özel yapıyor olmamızdır. Ayni ürünü başka bir müşterimiz giymiyor. Gelinliklerimiz tek bir kişiye özgüdür. Mağazamızda düğüne dair her şey mevcuttur.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473