banner564

Yılan dansı ile büyüledi

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Fatih Ürek, yüksek enerjisi ve düşmeyen temposu ile hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı

Yılan dansı  ile büyüledi
banner598
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Fatih Ürek, yüksek enerjisi ve düşmeyen temposu ile hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Bir hayranını sahneye davet ederek evlilik teklif etmesine izin veren Fatih Ürek, gazetecilerle yaptığı sohbette de, “Dizi, sinema ve tiyatro teklifleri geliyor. Ama ben önce bir sinema yapayım diyorum. Komedi filminde oynayabilirim” dedi.

Merit Crystal Cove Hotel’de yaklaşık bin hayranının karşısına çıkan Fatih Ürek, sahnede şarkıları kadar espirileri, dansları ve yüksek enerjisiyle dinleyenlerinin bir kez daha takdirini kazandı. Hareketli parçalardan oluşan repertuarıyla tempoyu hep yüksekte tutan Fatih Ürek, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmak isteyen bir hayranını sahneye davet etti. Heyecanlı damat adayının sözü uzatıp halen teklifi yapmaması üzerinde “Hiç teklif etmeyeceksin sandım” uyarısı yaptı. Kahkahalara neden olan Fatih Ürek, evlilik teklifine olumlu yanıt alan genci ve eşini sahnede kutladı ve çiçek gönderdi.

Bir Fatih Ürek klasiği olan ve sanatçıyla özdeşleşen yılan dansını hayranlarının alkışları arasında gerçekleştiren Fatih Ürek, giydiği kıyafetleri ve takıları ile de dikkat çekti. Fatih Ürek, sehneden inerek hayranlayla bol bol selfie çekti.

“Kıbrıs’ı çok seviyorum…”
Konser sonrası gazetecilerle sohbet eden Fatih Ürek, Kıbrıs’ı çok sevdiğini belirterek, “Kıbrıs’ın en güzel mevsim. Çok mutlu oluyorum bu mevsimde burada bulunmaktan. Karşımda da, her zaman coşkulu bir kitle oluyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473