banner564

Yılın en büyük turnuvası

Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası arenada tanınmasına büyük katkı sağlayan Merit Poker’de kıyasıya rekabet yaşanıyor

Yılın en büyük turnuvası
banner598
Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası arenada tanınmasına büyük katkı sağlayan etkinliklerden biri olan Merit Poker, iki milyon dolar garanti ödüllü Retro 3 Turnuvası’nın startını verdi.  Merit Crystal Cove Hotel & Casino’da başlayan turnuvaya dünyanın dört bir yanından poker tutkunlarının takip ettiği profesyonel oyuncular katılıyor. 
Aralarında Pierre Neuville, Antoine Saout ve Dominik Panka gibi isimlerin de olduğu oyuncular, turnuva boyunca kıyasıya rekabeti ve eğlenceyi bir arada yaşayacak. Turnuva kapsamında dünyaca ünlü şarkıcı Arash, 23 Eylül gecesi sahne alarak misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatacak.
Yaptığı turnuvalar ile Kuzey Kıbrıs’ta yeni bir turizm kanalının da oluşmasına katkı sağlayan Merit Poker, dünya standartlarının üzerindeki servisi ile tercih noktalarından biri oluyor. Akdeniz’in ortasında mücadele edenken tatil yapma fırsatı da bulan ünlü oyuncular, Merit Poker etkinliklerine alışılmışın üstünde katılım sağlıyorlar. Bu da gerek Kuzey Kıbrıs’ın gerekse Merit Poker’in dünya çapında bir merkez olmasına büyük katkı sağlıyor.
35 ülkeden yaklaşık 600 oyuncunun katıldığı turnuva 27 Eylül tarihindeki ödül töreni ile son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473