banner564

Yine doldu, taştı

En muhteşem eğlence ve en coşkulu kutlamalar Maxim Royal’de

 Yine doldu, taştı
banner598
Saim YILMAZ

Eski Maxim günlerini Kıbrıs'ta yaşatmaya devam eden Maxim Royal, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yine doldu, taştı. Çok sayıda doğum günü kutlamasının yapıldığı gecede, hem eğlence, müzik ziyafeti yine doruktaydı...
   Klasikleşen Maxim fasıl dinletisi ile konukları geceye hazırladı. Angels grubunun sıcak dansları konukların kanını kaynatırken, konuklar grubun üyelerine alkışları ve oyunları ile eşlik ettiler. Büyük alkış toplayan Angels Grubu'nun ardından Maxim Royal'in yeniliklerine devam ettiği yelpazesinin bu haftaki yıldızı Emin için sahne zamanı gelmişti. 


Maxım Royal yeni starını yaratıyor...

   Maxim Royal, bu hafta da yeniliklerine devam etti. Konuklarını bu hafta arabeske doyurmayı amaçlayan Maxim Royal, çok ses getireceğine inandığı ve bir çok dev sesin veliahtı olabilecek bir sesi misafirleriyle buluşturdu. Maxim Royal'in yeni starı, sesi ve muhteşem sahne performansıyla parmak ısırtırken, Kıbrıs'a damga vuracağının sinyallerini verdi. Misafirlerden tam not alan Emin, bütün konuklara "Maxim Royal yeni starını yaratıyor" dedirtti. 

   Emin, kot pantolon üzerine tercih ettiği hareketli dar kesim gömleği ve siyah ceketi ile kendi tarzında, son zamanların en popüler şarkısı "Mesele" ve Müslüm Baba klasiği "Bir Bilsen" ile sahnesini açtı. Sanatçı programına, "Bu gece meseleyi çözeceğiz, hiç merak etmeyin" diyerek bir süre duygusal şarkılarla programına devam etti.

   "Hepiniz hoşgeldiniz... Bu gece çok eğleneceksiniz. Bu arada istekleriniz varsa onları da seve seve yerine getirelim elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce. Geçen sene en çok okuduğumuz şarkıyla devam edelim o zaman" diyerek "Kalakaldım" şarkısı öncesi yapılan keman solo ile kulakların pası silinirken, sanatçı şarkısını konuklarla hep bir ağızdan söyledi. "İsyan" şarkısında salondakilerin gönül tellerini titreten sanatçı, sonrasında devam ettiği Ankara havalarıyla tüm misafirleri oynattı. 

   "Sanat için sanat yapanlardan değilim, toplum için sanat yapanlardanım. Siz ne isterseniz onu yapacağız" diyerek misafirlerin istek parçalarına yer verdiği bölümde yine duygusal şarkılarla salonu yıktı. Doğum günü olan konukların bu özel günlerini kutlarken onlar için özel olarak "Doğum Günüm Bana Geldiğin Gündür" şarkısını söyledi. 

   Sanatçı, son zamanlara damga vuran popüler şarkılara da yer verirken salondaki temponun bir an bile düşmediği dikkatli gözlerden kaçmadı. İstek üzerine ikinci defa "Hayatı Tespih Yapmışım" şarkısını söylerken tüm konuklar masaların arasında kurtlarını döktüler. Hareketli şarkılarda asma davul şovu da yapan Emin, konukları eğlenceye doyurdu. Sanatçı, konuklardan gelen istekleri kırmayarak davul şov eşliğinde tüm şarkıları seslendirmeyi de ihmal etmedi. 

Mazideki aşka şarkılı gönderme...

   "Sene 2000'li yıllar. Ben İzmirliyim bu arada. Trenle Şirinyer'den Alsancak'a gidiyorum. Trende bir kız var. Çok etkilendim ama çok utangacım konuşamıyorum. Bir şarkının sözünü yazdım, bir kağıda ve kıza verdim, şimdi size o şarkıyı söylemek istiyorum" diyerek konuklarla dertleşen Emin, "Götür Beni Gittiğin Yere" ile tüm çiftleri dansa davet ederek aşk tazeletti. 

Kendi bestesiyle sahnede...

"Şimdi de sözü müziği bana ait, yıllar önce Doğuş'un sesinden dinlediğiniz, askerde onun albümü için verdiğim bir şarkıyı söylemek istiyorum" diyerek Doğuş'un 2004 yılına damga vuran ve "6.His" albümünde yer alan "Yalnızım" şarkısını misafirlerin eşliğinde söyledi. Emin Kaleli, sadece kendisinin seslendirdiği ve henüz piyasada olmayan şarkılarını da ilk defa Maxim Royal sahnesinde seslendirdi. Gecenin sonlarına doğru, yine damar arabesk şarkılarla devam eden Emin Kaleli, yeniden sahnesine başladığı şarkı olan "Mesele" eşliğinde, tekrar buluşabilmek dileğiyle Merit ailesine teşekkür ederek sahnesini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473