banner564

Onlar için kalite önemli

 Aşka, sevgiye ve güzelliklere düşkün olan Boğa burcunun ayındayız
   Boğa burcundan olanların damak zevki ve duyu organları fazla gelişmiştir. Tatlıyı, hamur, yemeklerini çok severler. Acıkmadan yemek yerler. Kilo almaları acıkmadan yemek yemelerindendir. Kilo aldıklarımda, bel karın göğüs, aynı görünür. İnce bacaklar üstünde bu görüntü hiç de hoş görünmez. 
   Boğa burcu insanları, güzelliklerine düşkündürler. Çirkinliğe basitliğe saygısızlığa, tahammül edemezler. Hem kendileri güzel ve bakımlı olmalı, hemde yanındakiler güzel ve bakımlı olmalıdırlar.   Ağacın, taşın eşyanın, elbisenin, insanın güzelini severler. Sağlamın yerine güzeli, tercih ederler. 
Parıltı, ışık, ipek, tül güzel olan her şey Boğa burcu insanını çeker. 
   Rahatlarına, düşkündürler. Her şey ayaklarına gelsin, hoşlarına gider. Ağır canlıdırlar. Yavaş hareket ederler. Sabırlı, nezaketli, sıcak kanlı ve sevimlidirler. Umursuz olmaları, yakınlarının canını sıkar. Yapmaları gerekenleri sonra yaparım düşüncesiyle ertelerler. 
   Acele mi, sonra yaparım sözleri Boğa burcuna aittir. Ağır canlı ve serin yüreklidirler. Serin yürekli ve umursuz görünen bu insanlar, sinirli, inatçı ve öfkelidirler. Öfkelendiklerinde homurdanır gibi konuşurlar. 
Usanmadan çalışırlar
   Boğa burcu insanları çalışkandırlar. En zor şartlar altında çalışmaktan yılmazlar. Bıkmadan usanmadan sadakatle çalışırlar. Paralarını, biriktirirler. Biriktirdikleri paralarını, emlağa yatırırlar. Akıllıca parayı değerlendirirler. Borsa ve banka işlerinden iyi anlarlar. Siz doğduğunuzda Ay boğa burcundaysa, garantiye önem verirsiniz. Garantisi olmayan hiç bir maddiyata ilgi göstermezsiniz. Ayağınızı her zaman sağlam yere basarsınız. 
   Boğa burcundaki Ay, romantik sanatların hissedilen ilhamlarıdır. İçten gelen sezgisel güçle, en güzel beste yaratılır. Sezgiyle, sabırla, duygularla yaratılan beste; aşıkın ruhunu titreten şarkı olur. Boğa burcundaki Ay, ressamın ruhundaki, gizli içsel sanattır. Doğduğunuzda Ay boğa burcundaysa, elleriniz bereketlidir. 
   Aşka, sevgiye, güzelliklere, güzel sanatlara, müziğe önem verirsiniz. Meslek olarak güzel sanatların bir dalını seçerseniz, adınızı duyurursunuz. Hayatınızda her zaman aşk olmalıdır.Boğa burcundaki Ay, daha hisli, daha şefkatli, daha sevecen olmanızı sağlar. Sevdiklerinizi maddi manevi korursunuz. Onlara sahip çıkarsınız. 
Akıllı ve etkileyici
   Güçlü bir hafızaya sahipsiniz. Damak zevkiniz gelişmiştir. Konuşmanız güzel, akıcı ve etkileyicidir. Melodili bir ses tonuyla konuşuyorsunuz. Sizi dinleyenler size hayran kalıyorlar. Doğduğunuzda Ay boğa burcunda ise, güzel yüzlü güzel gözlüsünüz. Tatlı dilli, güzel sözlüsünüz. Gezmeyi, eğlenmeyi seviyorsunuz. Çiftlik hayatı, sizi mutlu ediyor. Doğayla yaşamak, huzurunuzu artırıyor. 
   Aşka muhabbete, düşkünsünüz. İki mesleğiniz olabilir. İki yerden gelirinizin olması büyük ihtimal. Yüksek mevkide bir kadın akrabanız olabilir. Aşk konusunda, sevgilinizle ayrılsanız bile yine bir araya gelme şansınız olur. Yaşları çok yakın, ikiz gibi büyüyen çocuklarınız olur. Şans size, taşınmaz maldan ve topraktan gelir. Akıllıca maddi yatırımlar, hayatınızın bir garantisi olur.
   Meslek olarak; güzel sanatları, bankacılık, para ve borsayla ilişkili işleri seçebilirsiniz. Ayrıca çiftçilik, müzikle ilgili uğraşlar sizi mutlu eder.
    Ay Boğa burcuna girdiğinde, daha iradeli daha dayanıklı olursunuz. İnsanlar size daha çok güven duyarlar. Emeğinizin karşılığını alırsınız. Paranızın bereketini görürsünüz. 
   Ay boğa burcuna girdiğinde, sevmek, sevilmek, ihtiyacı hissedersiniz. Paraya önem verirsiniz. Para biriktirmek istersiniz. Elinizde olan parayı değerlendirmek istersiniz ve bunu da başarırsınız. İştahınız artar. Olur olmaz saat yemek, yemek istersiniz. Güzelliklere sahip olmak için elinizden para çıkar. Hisleriniz güçlenir sanat yeteneğiniz artar. İçinizden şarkı söylemek gelir. Resim yapmak istersiniz. Doğayla baş başa kalmak sizi mutlu eder. Etrafa mutluluk saçarsınız. 
   Tek taraflı bir aşıksanız, aşkınız karşılık bulur. Aşk acısı çekiyorsanız, sevgilinizle kavuşursunuz. Aşk acılarınız biter. Sevgilinizle mutlu huzurlu romantik anlar yaşarsınız. Yeni başlangıçlar sizi mutlu eder.
YORUM EKLE

banner608

banner473