banner564

Rehavetin sonucu

B. Bağcıl, DTB karşısında geride bıraktığımız haftalara nazaran daha ofansif bir görüntü içerisinde mücadeleye başladı. Bunun sonucunda da geride alışık olmadığı boşluklar verdi. Süratli hücum adamlarına sahip DTB, bu boşlukları iyi değerlendirerek rakip kalede tehlikeler yarattı ve bir kontra atak sonucunda Charles ile golü buldu. Ancak B. Bağcıl pozisyonlar vermesine rağmen rakip kalede tehlikeler yaratmayı başardı ve bir duran top organizasyonunda Raif'in golüyle skora dengeyi getirmeyi başardı. Skora denge geldikten sonra DTB işin ciddiyetini anladı ve oyunun kontrolünü eline alarak sağlı sollu kanat akınlarıyla rakip kaleye yüklenmeye ve rakip savunmayı hataya zorlamaya başladı. Bu atakların sonucunda önce Emin, ardından da Serhan ile bir anda iki farklı öne geçmeyi başardılar. DTB'nin üstün olduğu ilk yarıda Kenan, Emin ve devşirme sağ bek Aydın öne çıkan isimlerdi. Bağcıl savunması DTB karşısında ağır kalmasının yanı sıra yan toplarda da zafiyet gösterdi. Ahmet Zaifoğlu, Emin'in karşısında oldukça zorlandı. Bunun yanı sıra Ahmet Coşkun - Serhan ikilisi de Kaan -Stelios ikilisine üstünlük kurunca, B. Bağcıl rakibine direnemedi. İlk devrede DTB fizik olarak da B. Bağcıl'dan üstündü. İkinci devre, ben de dahil herkes, DTB farka gider diye düşünürken, Kaan'ın frikikten kaydettiği golle Bağcıl bir anda umutlandı. Bu golde Okyanus'un hatası büyüktü. Üzerine gelen topu filelerde gördü. DTB bu golün şokunu atlatamadan sahneye yine Raif çıktı ve kalitesini ortaya koyarak topu filelere gönderdi. Bana göre bu gol ofsayt tütüyordu. Raif klasını ortaya koyarak bulduğu iki pozisyonu da gole çevirdi ve takımını sırtladı. Bağcıl adeta küllerinden doğarak eşitliği sağladığı mücadelenin son bölümlerinde klasik oyun anlayışına geri döndü. Geriye yaslanarak rakibini kendi yarı sahasında karşılayan ve moral-motivasyonu üst düzeye ulaşmış Bağcıl karşısında DTB pozisyon üretmekte zorlandı. Karşılaşmanın son dakikalarında hakem Hakan Muhtaroğlu oldukça tehlikeli bir noktada topun John'un eline vurduğu gerekçesiyle DTB lehine frikik kararı verdi. Bana göre bu karar yanlıştı ve elle herhangi bir temas yoktu. Kazanılan bu frikikte Charles kendini ceza sahası içerisinde unutturdu ve bomboş pozisyonda topla buluştu ancak zoru başararak topu kaleci Ufuk'a nişanladı ve takımını galibiyetten etti.
DTB hızlı başladığı mücadelede rehavete kapılarak elindeki maçı verdi. Kaleci Okyanus'un yediği hatalı gol sonun başlangıcı oldu. DTB devre arasında kalede rekabeti artırma adına bir kaleci transferi gerçekleştirmelidir. 
B.Bağcıl zorlu deplasmandan puan çıkartarak ligde rahatlama adına önemli bir işe imza atmış oldu. Güçlü rakibi karşısında usta ayağı Raif'in golleriyle tutunmayı başardı. B. Bağcıl karşılaşmayı kazandığını sanan DTB karşısında kaybetmemeyi düşünüyordu ve bunu gerçekleştirdi.
Karşılaşmanın hakemi Hakan Muhtaroğlu, iyi başladığı mücadelenin ikinci yarısında kontrolünü kaybederek vasat hatta kötü bir yönetime imza attı.
YORUM EKLE

banner471

banner473