banner564

Sahanın hakimi

Cihangir ile Lefke arasında alt sıraları ilgilendiren önemli mücadelede her iki takımın da alınacak puanlara ihtiyacı vardı. İki takım da bunun bilincinde ilk devrede temkinli bir futbol sergilediler. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda pozisyonları ve golü bulan taraf ise Lefke oldu. Yılmaz çok güzel bir gole imza atarak takımının devreye önde girmesini sağladı. Cihangir ilk devrede hücumda etkili olamayınca ikinci yarıya Ali’in yerine Doğan’ı alarak başladı. Ancak bu da çare olmadı. İkinci yarıda da pozisyonları bulan, daha etkili oynayan taraf Lefke oldu. Günün kahramanı Yılmaz yine sahne aldı ve Lefke farkı ikiye çıkarttı. Lefke iki farklı üstünlüğü ele geçirdikten sonra  biraz geriye yaslanıncca Cihangir topu sahibi gibi durdu ancak Lefke etkili kontra ataklarla rakip kalede tehlikeler yarattı. Lefke son haftaların formda ekibi Cihangir deplasmanında hak ettiği bir galibiyet almayı başardı.
Cihangir bugün tanınmayacak haldeydi. Ne hücumda ne de savunmada etkili olabildiler. Cihangir’de iyi diyebileceğimiz kimse yoktu. Belki kupa yorgunluğu belki de son haftalardaki yüksek performansın verdiği aşırı özgüven buna sebep oldu ancak değişmeyen gerçek sıkıntılı bölgenin ateşi bu mağlubiyetle artık Cihangir’in ensesindedir.
Lefke belli ki rakibi Cihangir’i çok iyi çalışmış. Rakiplerinin tüm silahlarını durdular. Özellikle Aykut savunmada mükemmel bir performans ortaya koyarak Offor’a adım attırmadı. Allen orta sahanın tek sahibiydi. Lefke adına günün yıldız ismi Yılmaz hem hücum da hem savunmada takımını taşıdı. Kasım’ın eski günlerinden enstantaneler sundu. Kısacası Lefke her anlamda sahanın hakimiydi.
Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Eyyüpler ve yardımcıları oldukça iyi bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner471

banner474