banner564

Şaka gibi

''1 Nisan şaka günü her yılın 1 Nisan günü kutlanır. Genelde şaka gününde insanların birbirine şaka yapması gelenek haline gelmiştir. Nisan 1 hakkında farklı kültür, inanç ve dillerde efsaneler bulunmaktadır. ''Her maçın hikayesi vardır. Bu maçın hikayesi ise ''Şaka Gibi'' bitti. Değirmenlik takımı cezalı Sercan'ın yokluğunda savunmada İbrahim - Rifat ikilisi ile başladı. Genç İbrahim ve Victor sahada 24 numaralı forma ile oynarken bu olay maçın hakemi tarafından 15. dakika fark edildi. Ne hikmettir ki bu 24 numara Victor kilidi açtı. Miranda'nın serbest atışlardaki ustalığı buna Victor'un da ayak uydurması ile ilk devrede aslında her şey İzzet hocanın istediği gibi gidiyordu. Miranda&Victor A.Ş işbirliği ile takımı ligde tutma adına oynadığı maçı 2-0 önde olmanın avantajı ile Değirmenlik maçı kafa olarak ilk devrede bitirdi. Yusuf'un sakatlanıp oyundan çıkması Burçin'in sol beke geçmesi orta sahanın oyundan kondisyon olarak düşmesi ile Değirmenlik bu maçı kaybedebilirdi. Değirmenlik takımının üzerindeki baskı ve stres ikinci yarıda oyundan düşmelerine sebep oldu. İzzet hocayı tebrik ederim. Genç teknik adam yedek kulübesinde oyunun kaderini değiştirecek oyuncu olmaması ile birlikte cezalı futbolcuların da yokluğunda her şeyini ortaya koyuyor. Ligde dengelerin değişeceği haftalar oynanırken maç günlerinde de federasyon bir atılım yapması gerekir. Değirmenlik için her şey bitmiş değildir. Geride 5 hafta var. 15 puanlık pasta dilimi her şey olabilir. Bu arada taraftara çağrımdır camianıza sahip çıkın.
Lefke takımında teknik adam değişikliği ile Haldun hoca ilk maçına çıktı. Lefke oynadığı futbol ve aldığı sonuç ile hiçbir polemiğe izin vermedi. Kan değişikliği takımlara ayrı bir hava ve motive katar. Lefke kafa olarak bu maça hazırdı. Mor beyazlı takım galibiyeti de kaçıran taraf oldu. Kasım'ın bitirici vuruşu, Smart'ın sağ kanttan bindirmeleri, Arif'in sol koridoru iyi kullanması ve savunmada Stelios ve Allen'in hatasız oynaması ise taksimetre Lefke'ye 1 puan yazdı. Haldun hoca camianın içerisinden gelen biri ve takımı iyi tanıyor. Haldun hoca karakterini de takıma yansıtmış gibi gözüküyor. Haldun hoca dersine iyi çalışmış ve rakibini iyi analiz etmiş. Ümitcan ve Victor'a boş alan bırakmadı. Miranda'nın da uzaktan kaleyi denemesine izin verdirmedi. Zaten Değirmenlik takımın golleri de duran toplardan geldi.
Maçın hakemi iyi bir maç yönetti. Yardımcıları ile uyumu iyiydi. Keşke 24 numara hikayesini maç başlamadan fark etseydi.
YORUM EKLE

banner608

banner474