banner564

Derince’de iftar yemeği

Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi ve Yenierenköy Belediyesi işbirliğinde Yenierenköy’de ve Yeşilköy’de verilen iftar yemeklerinin ardından dün akşam da Derince köyünde iftar yemeği düzenlendi.

Derince’de iftar yemeği
banner598
Lefkoşa, 22 Temmuz 14 (T.A.K): Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi ve Yenierenköy Belediyesi işbirliğinde Yenierenköy’de ve Yeşilköy’de verilen iftar yemeklerinin ardından dün akşam da Derince köyünde iftar yemeği düzenlendi.

Belediyeden verilen bilgiye göre, düğün salonundaki iftar yemeği, duaların okunmasıyla başlarken, yemekte CTP-BG’den Genel Sekreteri Kutlay Erk,  CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür, Hakan Kuntay, Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. İbrahim Benter, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı, Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bardak, Yenierenköy Belediyesi meclis üyeleri, Yenierenköy ve civarı muhtarları, camii hocaları ve birçok vatandaş bir araya geldi.

Yaşlı veya yemeğe katılamayan vatandaşlara da evlerinde yemek ikram edildi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı, vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluk verdiğini dile getirerek, Ramazan ayının ve bayramının vatandaşlara huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Derince Muhtarı Mutlu Karataş da yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi, Yenierenköy Belediyesi ve katkı koyanlara köylüler ve bölge halkı adına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474