banner564

3 attı, 3 aldı 3-0

Cihangir konuk ettiği Yalova karşısında galip gelerek play-out hattından çıktı

3 attı, 3 aldı 3-0
banner598

 Stat:  Cihangir Stadı

Hakemler: Kerem Eran, İsfendiyar Açıksöz, Ali Akçınar
Cihangir: Raif , Erol ,Ertan, Salih, Mikail, Smart ( DK.80 Musa ), Osei, Offor, Fırat ( DK 80. Nurettin ), Çağlar, Ali ( DK 52. Doğan ).
Yalova: İrfan ( DK 40.Orçun ), Ali Karayel (DK 55.Ali Azouz ), Hasip, Çağan, Mahmut, Selçuk, Uche , Edis, Batshı( DK 67. Metin ),Buğra, Murat.
Goller: DK:29 Fırat, DK:52 Doğan DK:82 Offor ( Cihangir )

Çağrı PEKÜN
K-Pet Süer Lig'de Cihangir kendi sahasında rahat bir galibiyet alarak Yalova'nın kaderini gelecek haftalara bıraktı.
DK 2: Maça hızlı başlayan Yalova ceza alanı dışından yaptığı vuruşla gol arayan Edis başarılı olamadı.
Dk 4 : Edis yine Cihangir kalesini yoklarken top yine dışarı çıktı.
DK 29: Cihangir atağında kaleci İrfan topu kornere gönderirken topun başına Fırat geçti. Korner atışını kullanan Fırat vuruşunda  topun defansa çarparak kaleciyi yanıltması sonucu top ağlarla buluştu ve Cihangir 1 - 0 Yalova oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca maçın devre arası skoru Cihangir 1 -0 Yalova oldu.
İkinci yarıda rüzgâr Yalova'nın lehine de olsa bu avantajı değerlendiremeyen taraf oldu. 
DK 52: Cihangir takımında maça Ali'ni yerine oyuna giren Doğan yapılan ortada muhteşem bir kafa vuruşu ile topu ağlara yolladı. Cihangir 2-0 Yalova
Yalova takımı Cihangir karşında yenik olmasına rağmen maça ortak olmaya çalıştı ve ataklarını sıklaştırarak farkı bire indirmeye çalışırken başarılı olmayan taraf oldu. 
DK 82: Ev sahibi Cihangir farkı artırmak için Yalova kalesine yüklenirken rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gören Yalovalı futbolcu Mahmut oldu. Offor'un  ceza alanına gelen topa  yaptığı vuruşla fark üçe çıktı ve Cihangir 3-0 Yalova 
Maçın geriye kalan dakikaları karşılık ataklar halinde geçti ancak her iki tarafta gol bulamadı. Bu sonuçla Cihangir rahat bir nefes alırken puanını 39 yaptı. Rakibi Yalova ise 22 puanda kalarak Play-Out için şansını ilerleyen haftalara bıraktı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474