banner564

30 yıllık özlem bitecek mi?

Lider Yenicami bugün konuk adeceği Cihangir’i yenerse şampiyonluğunu ilan edecek

30 yıllık özlem bitecek mi?
banner598

Ufuk ÇAĞA

K-PET Süper Ligi 25’inci haftasında Cihangir ile karşılaşacak olan Yenicami, bu maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. En son 30 yıl önce şampiyonluk yaşayan siyah beyazlı ekipte hedef, bu maçı kazanarak işi bu hafta bitirmek.

 

Camia çok heyecanlı

En son 30 yıl önce şampiyon olan bu takımın, şampiyonluğu kaçırmasının tüm camiayı sıkıntıya sokacağını belirten Yenicami teknik direktörü Turan Altay, bu sebeple de sahaya var gücümüzü yansıtıp galip gelmek istiyoruz dedi. Tüm camianın büyük bir heyecan yaşadığını ve bu günkü maçı sabırsızlıkla beklediklerini belirten Altay, bizler de sahaya çıkarak bu maçı kazanıp Yenicami camiasını mutlu etmek istiyoruz dedi.

Futbolcularının da sabırsızlıkla bu maçı beklediklerini belirten Altay, hafta boyunca futbolcularının üzerinde oluşabilecek stresi önleyebilmek için konuşmalar yaptığını ve sahaya çıkıp normal futbollarını oynamalarını istediğini söyledi.

Turan Altay son olarak bu gün oynanacak maçta tüm Yenicami taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

 

Var gücümüzle mücadelem edeceğiz

K-PET Süper Liginde hiçbir iddiası olmayan Cihangir takımının teknik direktörü Mehmetali Özgürgün ise “şampiyonun kim olup olmayacağı bizi ilgilendirmez, biz sahaya çıkarak gücümüz neyse onu ortaya koyacak ve mücadelemizi yapacağız” dedi. Özgürgün, rakiplerinin güçlü bir kadrosu olduğunu ancak Cihangir tamının da küçümsenecek bir ekip olmadığını vurguladı.

Cihangir takımında Kaan ve Hasan Yaşınses kart cezaları nedeniyle bu gün oynanacak karşılaşmada yer almayacaklar.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474