banner564

“400 bin TL’mi çaldılar”

Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy hakemleri eleştirerek dert yandı

 “400 bin TL’mi çaldılar”
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Maraş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Oy yaptığı açıklamada hafta sonu oynanan Göçmenköy maçındaki hakem performansını eleştirdi.

 “Kime gideceğim?”
Hasan Oy karşılaşmanın hakemi Emre Öztaşlı’nın son dakikada çaldığı penaltı ile ilgili olarak “Karşılaşma 2-2 giderken son dakikada rakip gol pozisyonu kaçırdı. Golü kaçıran rakip futbolcu golü kaçırdı diye çimleri döverken hakem penaltı düdüğü çalarak adeta bizim emeğimizden ve paramızdan çaldı” dedi. Hasan Oy konu ile ilgili ilginç bir benzetmede yaparak “Koyunlarımı çaldılar polise gittim, restorandan içkileri çaldılar polise gittim. Peki 400 bin TL’mi çaldılar kime gideceğim?” dedi.

“İki senedir hakemleri hep övdüm”
Başkanlık yaptığım süre boyunca iki senedir hakemleri hep övdüğünü ve Hasan Sertoğlu’na da bunları hep söylediğini fakat Göçmenköy maçında yaşanan hakem hatalarının kendilerini ciddi şekilde yaraladığını söyledi. Maç sırasında hakemin penaltı düdüğünden sonra yaşananlara da değinen Hasan Oy “Hakemin yarattığı penaltı pozisyonundan sonra iyi bir Göçmenköy taraftarı ve bu işleri iyi bilen yakın arkadaşım Erhan Karataş sahaya atlayıp penaltı pozisyonu için itiraz eden camiamızın en centilmen kişisi ve sporcu sorumlumuz Murat Altınay’ın üstüne yürüdü ve hakemi etki altına almaya çalıştı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473