banner564

5 günde 8 idman

Girne kampını tamamlayan Yeni Boğaziçi, yarından itibaren kendi tesislerinde çalışmalarına devam edecek

5 günde 8 idman
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin başlamasına kısa bir süre kala takımların tüm hazırlıkları devam ediyor. Süper lig temsilcisi Yeni Boğaziçi’nin ise geçtiğimiz hafta başlayan beş günlük kampı sona erdi. Kamp sonu değerlendirme yapan Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç, son derece verimli beş günlük kamp dönemi geçirdiklerini aktardı.

5 günde 8 idman
Bülent Aytaç yaptığı açıklamada Cuma günü başlayan kampı dün tamamladıklarını, toplamda günde çift idman olarak sekiz idman yaptıklarını belirtti. Mehmet Sakallı, Apo ve Türker’in kampın belli dönemlerine katılmadığını belirten Bülent Aytaç, yaklaşık 19 kişilik oyuncu grubu ile kampı tamamladıklarını vurguladı. 

Artık lige hazırlık yapacaklar
Mental ve fiziksel olarak iyi noktaya geldiklerini belirten Bülent Aytaç, bugünü oyuncularına izin vereceğini, yarından itibaren ise ligin ilk haftasındaki Mormenekşe maçının hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

Yönetime teşekkür
Ülke şartlarının ortada olduğunu belirten Bülent Aytaç, tüm zorluklara rağmen Başkan ve yönetimin maddi zorlukları göz ardı etmeksizin kendilerine kamp olanağı sağladığını vurguladı. Sezon öncesi planladıkları yerde olduklarını da hatırlatan Bülent Aytaç, artık ligin başlamasını beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473