banner564

Abia öyle istedi 0-2

Binatlı, kötü bir oyun sonrası kendi evinde ligde kalması mucizelere bağlı Ozanköy’e mağlup olmaktan kurtulamadı

Abia öyle istedi 0-2
banner598
YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.
HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu-Özal Çağlayan-Engin Alacagün
BİNATLI: Yusuf-Erbay-Burak(Erencan dk.58)-K.Uçaner-Reşit-Taner(M.Neşe dk.46)-Peter-M.Erol-Çağdaş(Mustafa dk.68)-K. Yıldırım
OZANKÖY: M.Emin-Hasan-Saydam-Zihni-Lewis-Ahmet(Murat dk.87)-Serhan-Alpay(Mustafa dk.78)-Garus-Abia-Bekir
GOLLER: Dk. 79 ve 90+2 Abia(OZANKÖY)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde son sırada bulunan Ozanköy ligde şampiyonluk kovalayan takımlardan Binatlı’yı deplasmanda 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapadı.
9. dakikada Binatlı’dan K.Uçaner son çizgiye kadar indikten sonra geriye çıkardığı topa Şenol vurmakta geç kalınca defans topu uzaklaştırdı.
 15.dakikadaki Binatlı atağında Çağdaş’ın kullandığı kornerde defansın arkasında topla bulunan Taner’in ortasında Şenol altı pastan kafa ile topu dışarı attı.
 20.dakikada Ozanköy’den Serhan’ın kullandığı kornerde Binatlı kale önünde oluşan karambol sonrasında top Abia’nın önünde kaldı. Abia çok yakın mesafeden topa istediği gibi vuramadı ve topu auta gönderdi.
 40. dakikada Binatlı’dan Şenol’un düşürülmesi ile Binatlı rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Burak’ın şutunda top üstten az farkla dışarı çıktı.
 49. dakikada Binatlı’dan K.Uçaner’in havalandırdığı topa Zihni müdahale edemedi ve top Peter’in önünde kaldı. Peter’in önünde ise sadece kale ve kaleci vardı. Ancak Peter o kadar kötü vurdu ki top farklı şekilde üstten dışarı gitti. 
 72. dakikadaki Binatlı’dan K.Uçaner bir kez daha rakip ceza alanı içinde Peter’i topla buluşturdu. Peter rakibinden kurtulduktan sonra yaptığı vuruşta topu yine dışarı atarak takımı adına bir gol daha harcamış oldu.
 79. dakikada beklenen gol rakip Ozanköy takımından geldi. Gelişen atakta Binatlı defansının uzaklaştıramadığı top ceza alanı dışındaki Abia’ya geldi. Abia’nın şutunda top Erbay’a da çarparak kaleciyi yanılttı ve ağlara gitti. Bu golle Ozanköy deplasmanda 1-0 öne geçti.
 90+2’nci dakikada ani gelişen atakta Abia sol taraftan rakip ceza alanına girdikten sonra kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayarak Ozanköy’ü deplasmanda 2-0 öne geçirdi ve uzun haftalar sonra galibiyetle tanıştı.
Bu sonuçla Ozanköy puanını 14’e çıkarırken Binatlı 37 puanda kaldı ve zirve yolunda büyük yara aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473