banner564

Akademi çalışmaları başladı

Merit Alsancak Yeşilova altyapı çalışmalarını haftanın iki günü sürdürüyor

Akademi çalışmaları başladı
banner598
Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Redif Nurel, Asbaşkanlar Yavuz Kutlu ve Kemal Güvenoğlu önderliğinde toplanan yönetim kurulu, kulüp altyapısını akademi çatısı altında birleştirdi. 

Futbol akademisi hafta sonu çalışıyor
Merit Alsancak Yeşilova Futbol Akademisi adı altında, Cumartesi ve Pazar günleri sabah saat 9'da kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren takımlar, önümüzdeki dönemlerde katılacağı turnuvalar, yaptıkları çalışmalar ve çeşitli etkinliklerde altyapıda yetişen çocukların kazandıkları temel becerilerini daha akıcı ve doğru olarak ortaya koymanın yanı sıra çocukların, sadece bu gelişim özellikleri ile değil, onların anlama, dinleme, algılama ve düşünmeleri ile ilgili bilişsel açıdan da gelişmelerine olanak sunuyor. 

Altyapı emin ellerde
Altyapı koordinatörlüğüne Erhan Konuksal ve Cenk Şekeroğlu getirilirken, teknik sorumluluk ise Gökhan Güvensoy'a verildi.
Her geçen gün büyüyen Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü, bünyesinde oluşturduğu futbol akademisi ile de bölgesinde yetişen çocuklara futbol branşı ile spor yapma imkanı yaratıyor. Gelecek ay ikincisi düzenlenecek olan futbol şöleni ilgili konuşan altyapı koordinatörü Erhan Konuksal, ‘Merit Oteller Grubu sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan futbol şölenine katılabilecek olan takımları ve futbol okullarını davet edip, hem kendi çocuklarımızın hem de gelecek olan takım sporcularının güzel bir gün geçirmelerini hedefliyoruz’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474