banner564

Akıncı’dan Kulüpler Birliği’ne ziyaret

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı, Arslan Bıçaklı başkanlığındaki Kulüpler Birliği yönetimini ziyaret etti

Akıncı’dan Kulüpler Birliği’ne ziyaret
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı, KKTC Futbol Kulüpleri Birliği’ni ziyaret etti. Akıncı, spor alanında gençlerin yaşamakta olduğu sıkıntılar ve çözüm yollarının konuşulduğu ziyarette yaptığı konuşmada, “Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Akıncı ziyarette yaptığı konuşmada, “Gençlerimize, uluslararası sahalarda da olabilecekleri bir gelecek yaratmalıyız” dedi.

Sporda yaşanan sıkıntıları gündeme getirmek
Mustafa Akıncı, ziyaret amacının bir süre önce birliğin seçilen yeni yönetimini kutlamanın yanında spor alanında yaşanan sorunları da bir kez daha gündeme getirmek ve çözüm yolları üzerinde ortak akıl geliştirmek olduğunu kaydetti. 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın ziyaretine de değinen Akıncı, bu ziyaretin gerek federasyon, gerekse Kulüpler Birliği açısından iki tarafı ilgilendiren bir konu için yapıldığını anımsattı. Akıncı, “Bu konuyla ilgili, esas muhatap olarak Federasyon ve Kulüpler Birliği’yle temas edilmesinin daha doğru olacağını düşünmüş ve seslendirmiştik. Bugün bu konu hala güncel çünkü sorun çözümlenmemiştir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474