banner564

Alçıcı: Hakkımız yeniyor

Hamitköy, Yalova ve Dumlupınar maçlarında, aleyhine yapılan hakem hatalarından şikayetçi oldu.

Alçıcı: Hakkımız yeniyor
banner598
Hamitköy yönetim kurulu üyesi Göksal Alçıcı, hakem hataları ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:
“Hamitköy Spor Kulübü’nü ayakta tutmak için başkanımız Emir Miş ve biz yöneticiler büyük özveri ile çalışıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız ise takımımızın başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar.
Sezon başından bu yana bazı maçlarda aleyhimize hakem kararları oldu. Ancak bu hataları doğal olduğunu düşünüp, sessiz kaldık.
Ancak biz sessiz kaldıkça aleyhimize verilen hatalı kararlar arttı. Futbolcu ve puanlar kaybetmeye başladık. Bizim hatalardan dolayı canımız yandı. Çünkü özellikle son 2 maçta, kakkımız yendi.
Yalova deplasmanında kazandığımız maçta, basına da yansıdığı gibi olayları çıkaran ev sahibi, darp edilen bizim yöneticimiz, tartaklanan bizim futbolcularımız oldu. Ancak hakem Irmak Emin nedense bizim futbolcumuza kırmızı kart gösterdi.
Geçtiğimiz hafta 1-0 kaybettiğimiz Dumlupınar maçında, attığımız nizami gol yardımcı hakem Serkan Topaloğlu ve hakem Ali Özer’in hatalı kararları ile geçersiz sayıldı. Bu pozisyonda ya rakibin eline çarptığı için penaltı kararı verilmeli ya da golümüz geçerli sayılmalıydı. Ancak ne yazık ki gol, off side gerekçesi ile geçersiz sayıldı.
Biz hakemlerden ne leyhimize ne de aleyhimize karar istiyoruz. Sadece adil yönetim bekliyoruz. Hata tabii ki olacaktır. Ancak bu hataların hep bize olması ve bizde kayıplara yol açmasını kabul etmiyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473