banner564

Ali ve Mehmet Fuat ödüllerini aldı

Futbolcular Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen kasım ayı birinci ve ikinci lig ayın başarılı futbolcuları ödül töreni yapıldı

Ali ve Mehmet Fuat ödüllerini aldı
banner598
K-Pet Birinci Lig ve K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcuları ödüllerini aldı. Spor yazarları Soydan Sakallı, Serhan Kablan, Okan Karademir ve Beyzade Ünalmış ile Kolan British Hospital temsilcisi Kemal Yakudoğlu’ndan oluşan seçici komite, ayın futbolcularını Ali Özbahar ve Mehmet Fuat olarak belirlemişti.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu sağlık sponsoru olan ve futbolumuza önemli katkılar koyan Kolan British Hospital sponsorluğunda düzenlenen K-Pet Birinci Lig ve K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcuları ödül töreni Kolan British Hospital’da düzenlenirken törene, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık ve Kolan British Hospital Başhekimi, Operatör Doktor Harun Gülmez, futbolcular, teknik adamlar ve spor yazarları katıldı.
K-Pet Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak seçilen Yalova’nın başarılı futbolcusu Ali Özbahar’a ödülünü, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık verdi. 
K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu ise lig lideri Maraş’ın tecrübeli futbolcusu Mehmet Fuat, işinden izin alamadığı için ödül törenine katılamazken ödülünü, Maraş’ın başarılı teknik adamı İlhan Kuş aldı. İlhan Kuş’a ödülünü Kolan British Hospital Başhekimi, Operatör Doktor Harun Gülmez verdi. 
Kolan British Hospital, K-Pet Birinci Lig ve K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu seçilen futbolculara, “1 kişilik check up” da hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474