banner564

Anlam veremedim

Cihangir kalecisi Raif Pehlivan, hakkında çıkan transfer haberlerine anlam veremediğini söyledi

Anlam veremedim
banner598
Cihangir'in transferde kaleci Mehmet Özeralp için nabız yokladığı belirtilirken mevcut as kaleci Raif Denktaş Pehlivan geleceği konusunda açıklamalarda bulundu. 

Başkan ile konuştuk
Raif son zamanlarda hakkında çıkan transfer haberlerinden dolayı kulüp başkanı Aytaç Karavezirler ile görüşmeleri olduğunu ve kendisine başkanın haberlerin doğruluk payını sorduğunu söyledi. Raif bu haberlerin kendisi ile bir alakası olmadığını ve bir 
gazete gördüğünü söyledi. 

Yeni sezon için prensipte anlaştık
Cihangir Kulüp Başkanı Karavezirler’in kendisine takımın as kalecisi olduğunu söylediğini belirten Raif “Hatta Cihangir'in benimle birlikte 5 kalecisi olduğunu söyleyen başkanım bu mevkiye transfer yapmayı düşünmediklerini söyledi. Yeni sezon için prensipte anlaşmaya vardık. Ancak bazı haberler devam ediyor. Ben bunlara anlam verebilmiş değilim'' dedi.

Haberden sonra bana gelen teklifler oldu
 ''Çıkan bu haberler sonrası arayıp nabzımı yoklayan antrenörler oldu. Bende onlara başkanla konuştuğumu ve devam edeceğimi söyledim'' diyen Raif her transfer sezonunda bu tür haberlerin bilinçli olarak çıkarıldığını söyledi.

Başkan: Aday olup olmayacağım belli değil, kimseye resmi teklif yapmadık 
Öte yandan Cihangir başkanı Aytaç Karavezirler yeni yapılacak seçime aday olup olmayacağı konusunda kesin bir karar vermediğini söyledi. Transferde ise henüz daha hiçbir oyuncuya resmi bir teklif yapmadıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473