banner564

Anlaşmaları an meselesi

Mehmet Solkanat ile Bağcıl Başkanı Hasan Besim arasında 4-5 gündür süren görüşmelerin olumlu geçtiği

Anlaşmaları an meselesi
banner598
Süper Ligin renkli takımı Bostancı Bağcıl’da teknik adam arayışı sürüyor. İltaç Karayel ile anlaşamayan Bağcıl, Mehmet Solkanat (Süt) ile görüşmelere başladı. 
İki taraf arasında önceki gece yapılan görüşmede tecrübeli ve başarılı teknik adam Mehmet Solkanat ile maddiyat dışında birçok konuda büyük ölçüde anlaşıldığı, işin bu kısmının da daha sonra konuşulacağı söyleniyor.

Genç ve dinamik bir kadro oluşturulacak
Eğer anlaşma gerçekleşirse Mehmet hocanın genç ve dinamik bir kadro oluşturulmasına sıcak baktığı öğrenildi. Zekai, Zihni, Kaan ve Zeki gibi eldeki genç isimlerin kadroda tutulmasını planlandığı ve üzerine üst düzey isimler eklenerek iyi bir kadro oluşturulmasının planlandığı bilgisi elde edildi.
Özellikle Mehmet hocanın yakından tanıdığı ve transferine sıcak baktığı birkaç isim olduğu, bu konuda kulübe yardımcı olacağı söyleniyor.

1 kaleci olmak üzere 4 yerli transfer
Tecrübeli teknik adamla eğer maddiyat konusunda da anlaşmaya varırlarsa Bağcıl'ın 1'i kaleci olmak üzere 4 yerli oyuncu transferi yapacağı söyleniyor.

Alternatif isimler konuşuldu
Son sezonlarda bu konuda büyük sıkıntı yaşayan Bağcıl'da kadro derinliği için kadroya alternatif alınabilecek oyuncuların da konuşulduğu belirtiliyor.

Yabancı isimler denenecek
Yabancı transferinde de çalışmalar başlayacak ve öncelik eski bilinmiş oyuncular gündemde olacak. Daha önce de verdiğimiz haber gibi Bulgar futbolcu Shoko, 20 Temmuz'da sezon açılışına gelecek. Sergi Djehoha'nın ise istediği maddi imkanlardan dolayı dönüşüne pek sıcak bakılmadığı öğrenildi. 

Mehmet hoca yabancı konusuna çok önem veriyor
Mehmet hocanın yabancı transferleri konusunda oldukça hassas olduğu ve özellikle bu konuda iyi seçimler yapılmasını istediği öğrenildi. Başarılı teknik adam yabancı oyuncuların ligin kaderine direk etki ettiğini düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Henüz kesin değil
Öte yandan Mehmet Solkanat ile %100 bir anlaşma sağlanmış değil. İlerleyen günlerde bu konuda net bir sonuca varılması bekleniyor ancak iki tarafın da anlaşmaya sıcak baktığı gelen bilgiler oldu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473