banner564

Ares, “ITU World Triathlon Series”te

Ares Spor Kulübü’nün başarılı triatletleri Triatlon Dünya Şampiyonası’nın Londra ayağında yarışmak için ülkemizden ayrıldı

Ares, “ITU World Triathlon Series”te
banner598
Ülkemizin en başarılı triatloncularını bünyesinde bulunduran Ares Spor Kulübü 4 sporcusu ile ITU World Triathlon Series Londra ayağında yer alıyor. 
Sezon başında Larnaka Agia Nappa’daki olimpik triatlonda masterlerde ikincilik ödülü alan, daha sonra Türkiye Şampiyonası’nın ilk olimpik triatlon yarışında kızlarda birincilik, erkeklerde üçüncülük alan Ares triatloncuları, geçtiğimiz hafta da Larnaka’daki olimpik triatlonda yarışan Kıbrıslı Türk sporcular arasında en iyi zamanı elde etme başarısı göstermişti. 
Larnaka’da sprint mesafede kızlarda ve erkeklerde genel klasman birinciliği elde ederek başarılarına devam eden Ares sporcuları Pazar günü dünya şampiyonasının Londra ayağında yarışacak.
Uluslararası Triatlon Birliği (ITU) tarafından gerçekleştirilen “World Triathlon Series”in Londra ayağına katılacak Ares triatloncuları ve antrenörleri yarış için adamızdan ayrıldı.

Dünyanın en iyileri ile yarışacaklar
Triatlon Dünya Şampiyonası’nın bir ayağını oluşturduğundan ve genel klasmana puan verdiğinden dolayı, dünyanın en başarılı triatloncularının da puan almak için katılacakları Londra triatlonunda Ares adına yarışacak olan sporcular Emine Uluçay, Çağan Öztuna, Hasan Işıman, Kemal Elektrikçi tüm hazırlıklarını yaparak kendi en iyi derecelerini elde edebilmek için Londra’ya gitti. Ares Spor Kulübü’nün ironman sporcusu ve ayni zamanda antrenörü Cem Dağdelen de kafile ile birlikte Londra’ya gitti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473