banner564

Ares’ten Larnaka’da çifte birincilik

Larnaka’da gerçekleştirilen triatlon yarışına katılan Ares sporcularından Emine Uluçay ile Kemal Elektrikçi sprint mesafesinin birincileri oldu

Ares’ten Larnaka’da çifte birincilik
banner598
Ares Spor Kulübü triatloncuları Larnaka’da gerçekleştirilen olimpik ve sprint mesafe yarışlarında yine başarılı sonuçlar aldı. Güney Kıbrıs’ta ve Türkiye’de daha önce gerçekleştirilen triatlon yarışlarında kürsüye çıkma başarısı gösteren Ares sporcuları, dün Larnaka’da yine kürsünün zirvesine çıktı.
Geçtiğimiz ay Türkiye Şampiyonası Taşucu yarışında genel klasman birinciliği elde eden Emine Uluçay, Larnaka’daki sprint trialon yarışında da birinci gelerek kürsüye çıktı.
Bayanlarda Emine’den gelen birincilik zaferi, erkeklerde Kemal Elektrikçi’nin de birinci gelmesi ile ikiye katlandı. Sprint mesafede erkekler birincisi olan Kemal Elektrikçi de Emine gibi kürsünün zirvesine çıkarak kupa ve madalyasını aldı.
Ares adına Larnaka’da yarışan diğer sporculardan ve sprint mesafede yarışan Ahmet Özsoy, olimpik mesafede yarışan Hüseyin Arhan ve Çağan Öztuna da yarışı başarı ile tamamladılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473