banner564

Artık sıra transferde

Beşiktaş'ta, teknik direktörlük koltuğu için Şenol Güneş'le anlaşılmasının ardından gözler transfere çevrildi

Artık sıra transferde
banner598
Şenol Güneş ile anlaşarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturan Beşiktaş yönetimi, transferde somut adımlar atmaya hazırlanıyor. İlk olarak defans hattına transfer yapmayı planlayan futbol komitesi, sağ bek ve stoper çalışmalarını yoğunlaştıracak.
Öncelikle sağ bek sorununu halletmeye çalışan futbol komitesi, transfer listesinde bulunan oyuncular hakkında Şenol Güneş'e bilgi verdi. Tecrübeli teknik adamın da önerilerini dikkate alacak olan komite, en geç bir hafta içinde transferleri noktalamayı planlıyor.
Sağ bek pozisyonu için öne çıkan adaylar ise Liverpool ile sözleşmesi biten Glen Johnson ve Manchester City'den yeni mukavele imzalamayan Micah Richards. İki futbolcunun da serbest olması, yönetimi harekete geçirirken, hem Johnson, hem de Richards'ın menajerleri ile görüşmeler yapıldı. Kariyerine İngiltere'de devam etmek isteyen 26 yaşındaki Richards, siyah beyazlıların teklifine sıcak bakmadı. Bu gelişme üzerine Glen Johnson ismine yoğunlaşan futbol komitesi, 30 yaşındaki İngiliz futbolcuya iki yıllık mukavele önerdi. Kısa süre içinde teklife yanıt vermesi beklenen Johnson ile anlaşılması halinde sağ bek sıkıntısı çözülmüş olacak. 
Daha sonra stoper transferine yoğunlaşacak olan yönetim, izleme komitesinin hazırladığı listeyi Şenol Güneş'e sundu. Tecrübeli teknik adamın da fikrini alacak olan yönetim, sağ bek transferi sonrası bir stoperi kadrosuna dahil edecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474