banner564

Aytaç: Ayağımız yere basıyor

On altı puanla ligin üçüncü sırasında bulunan Yeni Boğaziçi, zorlu Yenicami maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Aytaç: Ayağımız yere basıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Taraflı tarafsız herkesi yanıltan ve topladığı puanlarla sekiz hafta sonunda on altı puanla 3. sıraya yerleşen Yeni Boğaziçi, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yenicami maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gelinen noktada bulundukları yerin çoğu kesime göre tesadüf olarak algılandığını belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç, bu anlayışa ise kendilerinin saygı duyduğunu belirtti.

Güzel işler yapıyoruz
Bülent Aytaç Yenicami maçı öncesi verdiği demeçte, camia olarak keyiflerin yerinde olduğunu, bu keyfi ise bozmaya hiç niyetlerinin olmadığını belirtti. Uzun bir hazırlık döneminden sonra verilen emeğin karşılığını almaya başladıklarını aktaran Aytaç, bir çok kesimi ise ciddi anlamda yanılttıklarını belirtti. 

Geçen sezonki sıkıntılardan uzağız
Sezon öncesi çoğu kesim tarafından ilk düşen takım olarak görüldüklerini ve adlandırıldıklarını belirten Bülent Aytaç, bunun bu noktada zor olduğunu vurguladı. Geçen sezon yaşanan sıkıntılardan ve konumdan bu yıl Yeni Boğaziçi takımının oldukça uzak olduğunu belirten Aytaç, geçen yıl yaşananların bu sezon yaşanmaması adına sezon öncesi bir çok çalışma yaptıklarını aktardı.

Haddimizi biliyoruz
Pazar günü ligin lideri Yenicami ile yapacakları maç öncesi değerlendirmede bulunan Aytaç, rakiplerine son derece saygı duyduklarını, onların hedefi ile Yeni Boğaziçi’nin hedefleri arasında dağlar kadar fark olduğunu belirtti. Kendilerinin de rakipleri gibi ligde yenilgisiz olmalarının önemli olduğunu belirten Aytaç, özgüveni artırma adına ise Yenicami maçının dokuzuncu hafta itibariyle fırsat maçı olduğunu aktardı. 

Yenicami bizim rakibimiz değil
Yenicami’nin ligde kendilerinin rakibi olmadığının unutulmaması gerektiğini belirten Aytaç, ancak her rakibe hazırlandıkları gibi Yenicami maçına da o şekilde hazırlanacaklarını vurguladı. Bülent Aytaç sözlerini tamamlarken, Yenicami’nin kendileri karşısında kazanmasının normal olacağını, ancak Yeni Boğaziçi’nin deplasmanda alacağı galibiyetin ise ciddi anlamda ses getireceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474