banner564

Bankalarda final zamanı

Bankalarda final zamanı
banner598

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları geçtiğimiz Salı akşamı oynandı. Rakiplerini mağlup etmeyi başaran Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Capital Bank adını finale yazdırdı.

Limasol rahat kazandı: 7-1
Turnuva boyunca başarılı bir performans ortaya koyan Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Asbank, yarı finalde karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Limasol Türk Kooperatif Bankası, sahadan 7-1'lik farklı skorla galip ayrıldı.

Capital Bank zorlandı: 3-2
Yarı finale gelene kadar rakiplerini rahat skorlarla geçmeyi başaran Capital Bank, yarı finalde Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen maçtan 3-2'lik skorla ayrılan Capital Bank, finalde Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın rakibi oldu.

Üçüncülük ve final maçları yarın akşam
Yarı final maçlarının tamamlanmasıyla “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda gözler finale çevrildi. Turnuvanın üçüncülük ve final mücadeleleri yarın akşam Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak. Asbank ile TEB arasındaki üçüncülük mücadelesi saat 19.00'da, Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Capital Bank arasındaki final mücadelesi ise saat 20.00'de başlayacak. 

Maç Programı:
Yarın 
Saat 19.00 Asbank-Türkiye Ekonomi Bankası (Üçüncülük)
Saat 20.00 Capital Bank--Limasol Türk Kooperatif Bankası (Final)

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473