banner564

“Başarı için destek bekliyoruz”

Hamitköy Kulüp Başkanı Evren Mannaş, taraftarları bugün yapılacak olan sezon açılışına davet etti

“Başarı için destek bekliyoruz”
banner598
Hamit SAKALLI
Hamitköy yeni sezon hazırlıklarına bugün saat 18:30'da Esat Erdoğmuş Stadı'nda yapacağı ilk antrenmanla başlayacak. Ahmet Sakallı'nın teknik adamlık yapacağı Hamitköy'de kaleci antrenörü olarak ise Teysir Terazi görev yapacak. 

Yeni heyecanla yeni hedefle başlıyoruz
Hamitköy Spor Kulübü Başkanı Evren Mannaş, yeni sezon hazırlıklarına başlanması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunurken; şunları söyledi:
"Yepyeni bir heyecanla yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Yeni sezon öncesinde kaliteli ve geniş bir kadro oluşturduk. Eksik yerlerimize takviyelere de devam ediyoruz.
Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek olacak. Bu hedefi başarmak için kulüp olarak desteğe ihtiyacımız vardır. Bugün yapacağımız sezon açılış törenimizde tüm taraftarlarımızı ve sempatizanlarımızı açılışa davet ediyorum. Bugünden itibaren tüm sezon boyunca verecekleri destek ile başarımıza büyük katkı yapacaklarına inanıyorum. Başarı yolunda teknik heyet ve futbolcularıma güvenim tamdır."

Latif yeniden Hamitköy'de
Hamitköy'ün geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı sol kanat futbolcusu Latif Emiroğulları, yeniden takımın kadrosuna katıldı. Latif, bu yıl da kırmızı-siyahlı formayı giymeye devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474