banner564

Başarı konuşuldu

Slovakya Martin’de düzenlenen F3J Planör Model Uçak Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımımız basın toplantısı düzenledi

Başarı konuşuldu
banner598
Slovakya Martin’de düzenlenen F3J Planör Model Uçak Avrupa Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı adına yarışan KKTC Planör Model Uçak Milli Takımı elde ettikleri Avrupa Şampiyonluğunu, KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya ile düzenlenen basın toplantısında aktardılar. Milli Takım sporcuları Hakan Oruz, Salahi Tezel, Mehmet Serden, Cemal Direkçi, Koray Çocuk ve Erel Cankan’dan oluşan sporcular alınan başarının öncesinde çok ciddi emeklerin harcandığını, günün sonunda ise çok ciddi rakipler arasından çıkarak Avrupa Şampiyonu olduklarını belirttiler. 

Ziya: Başarı ülke adına önemli
KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya ise basın toplantısında yaptığı açıklamada takımın Türkiye Milli takımı adına elde ettiği başarının ülke adına önemli olduğunu, bunu herkesin kabullenmesi gerektiğini söyledi. Geçen yıl dünya şampiyonu olan rakiplerini geride bırakarak ekibin Avrupa Şampiyonu olduğunu hatırlatan Zeki Ziya, 2018 yılında yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılma adına ise takıma her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Cahitoğlu kutladı
Sporcuların elde ettikleri Avrupa Şampiyonluğu sonrası Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu açıklama yaptı. Hüseyin Cahitoğlu yaptığı açıklamada başta Zeki Ziya ve ekibini kutlayarak uluslararası alanda başarı kazanmanın hiç kolay olmadığını belirtti. Hava Sporları Federasyonunun zahmetli olduğu kadar zevkli de olduğunu ifaede eden Hüseyin Cahitoğlu önümüzdeki dönemlerde aynı başarıların devam etmesini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473