banner564

Başbakan’dan tam destek

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Euro Lig’de yarışacak olan tekerlekli sandalye basketbol takımını ziyaret etti

Başbakan’dan tam destek
banner598
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Engelliler Spor Federasyonu’nu ziyaret ederek, Tekerlekli Sandalye Basketbol Euro Lig’de yarışacak olan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na maddi ve manevi destek belirtti, başarı diledi.

Hacımehmet: Takım önemli başarı elde etti
Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, iyi bir yönetim ve sporcuların özverili çalışmaları ile takımın Türkiye ve Avrupa’da önemli başarılar elde ettiğini belirtti.
Takım sponsoru olan Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yol haritası çizdiklerini başarılar, kazandıklarını söyleyen Hacımehmet, şampiyon olacaklarına inandıklarını vurguladı.
Çocukları spora motive ettiklerini belirten Hacımehmet, sosyal devlet anlayışına bu tarz etkinliklerden başlanması gerektiğini ifade etti.
Euro Lig’den Şampiyonlar Ligi’ne kadar ilerleme hedefinde olduklarını söyleyen Hacımehmet, destek veren Başbakan ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.

Karaatmaca: Engelleri ve sınırları aşıyorlar
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da, 7 yıldan beri Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor olduklarını bundan gurur duyduklarını belirtti.
Karaatmaca, “Bu takım sadece engelleri değil, izolasyonlar altında sınırları da aşıyor. Bu çok motive edici bir unsur” dedi.

Yorgancıoğlu: Maddi ve manevi her türlü katkıyı yapmaya hazırız
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da federasyona, takıma ve sponsor Kuzey Kıbrıs Turkcell’e çalışmaları ve başarılarından ötürü teşekkür etti.
Sosyal devlet algısını ortaya koyabilme ve topluma yardımcı olmanın görevleri olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, bu sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
Yorgancıoğlu, maddi ve manevi her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474