banner564

Başkan gitti kavga bitmedi

Jimnastik Federasyonu’nda başkanın istifası sonrası huzursuzluk devam ediyor

Başkan gitti kavga bitmedi
banner598
Jimnastik Federasyonu'nda son dönemlerde yaşanan huzursuzluklar, başkan Fatoş Türkel'in sitem dolu istifası sonrasında da devam ediyor.
Üniversite eğitimini Jimnastik dalında gerçekleştiren, ülkedeki sayılı diplomalı jimnastik eğitmenlerinden olan Hasan Sapsızoğlu'na yönelik mevcut yönetimin takındığı tutum, çocukları mağdur etmeye başladı.

Her hafta aynı sorun
Geçtiğimiz hafta salı günü 20 dakika boyunca soğukta, kapı önünde bekleyen Hasan Sapsızoğlu'nun öğrencileri, antrenmanlarına geç başlamışlardı. Dün de aynı tutum devam edince, çocuklar kapı önünde beklediler. Jimnastik Federasyonu'nun kapıları açılmayınca çocuklar antrenmanlarını gecikmeli de olsa başka bir salonda yapmak zorunda kaldılar.
Hasan Sapsızoğlu'nun verdiği eğitimden de oldukça memnun olan veliler, yapılan uygulamalara ve çocuklarının mağdur edilmesine büyük tepki gösterdiler.

Spor dairesi göreve davet edildi
Veliler her sporun başlangıcı olan jimnastik ile ülkenin gelecek sporcularının önünün tıkandığını vurgularken keyfi uygulamaların durdurulması için Spor Dairesin yetkililerini göreve çağırdı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 10:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet hüseyin
Mehmet hüseyin - 7 yıl Önce

İş bilen ve işi yapacak olanı değil siyaziye yakın olanı atarsan olacak budur buna cevap versin ilgili müdür

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473