banner564

Bayanlar Sedat Çakır için yarı finalde

Değirmenlik Belediyesi Sedat Çakır Bayanlar Halı Saha Turnuvası’nda yarı final takımları belirlendi

Bayanlar Sedat Çakır için yarı finalde
banner598
Değirmenlik Belediyesi Sedat Çakır Bayanlar Halı Saha Turnuvası’nda, 27 Haziran’da yapılan üç maç sonrasında yarı finale çıkan takımlar belli oldu.
Geçitkale Bayan Futbol Takımı Göçmenköy Bayan Futbol Takımı’nı 3-2, Gaziköy Bayan Futbol Takımı Gaziköy Çevre Kültür Derneği Bayan Futbol Takımı’nı 14-1, Akdeniz Bayan Futbol Takımı ise Serdarlı Bayan Futbol Takımı’na karşı 3-2 galip geldi. 
Değirmenlik Bayan Futbol Takımı ise, Yılmazköy Bayan Futbol Takımı maça çıkmadığı için doğrudan yarı finale yükseldi. Maçlarda hakem olarak Erkut Mahsucu bulundu.
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’ın açılış konuşması yaptığı turnuva öncesi, CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman da bir konuşma yaptı. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Sedat Çakır Anı Turnuvası için biraraya gelen bayanları tebrik etti. Bayanların futbolda var olduklarını görmenin mutluluk verici olduğunu kaydeden Işısal, turnuvayı düzenleyen Sedat Çakır ailesine ve belediye yetkililerine teşekkür etti.
Sedat Çakır’ın anısı önünde saygı ile eğildiğini dile getiren CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman ise, bayanları formalar içerisinde görmenin ve futbol oynarken izlemenin çok güzel olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474