banner564

Bilgi verdiler

İspanya Katalunya’da yapılan Uluslararası Açık Darts Turnuvası’nda başarılı olan dartscılar Cahitoğlu’nu ziyaret etti

Bilgi verdiler
banner598
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu kafilesi ile birlikte İspanya Katalunya’da yapılan Uluslararası Açık Darts Turnuvası’nda başarılı olan sporcular dün Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.
Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu’nun da katıldığı ziyarette, İspanya’daki turnuvada çiftler kategorisinde üçüncü olan Erkan Canbolat ve henüz 18 yaşında olmasına rağmen uluslar arası bir turnuvada ilk 32 arasına girmeyi başaran Tahir Çaltinoğlu hazır bulundu.   
Turnuva ve sporcuların performansları hakkında Cahitoğlu’na bilgi veren Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, “ Katalunya’da ilk gün çiftler kategorisinde yarıştık. 65 çiftin katıldığı yarışmada Erkan Canbolat ve Mustafa Behlül çifti üçüncülük kazandı. Bu bizi çok gururlandırdı” dedi.
İkinci günkü ferdi yarışmalarda ise 18 yaşındaki Tahir Çaltinoğlu’nun büyük bir başarıya imza attığını belirterek, Ali Çamlıbelli ve Erkan Canbolat’la birlikte 168 kişi arasından ilk 32’ye kalma başarısı gösterildiğini vurguladı.    

Cahitoğlu: Sevindirici gelişmeler
Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ise İspanya’daki başarıların küçümsenemeyecek boyutta olduğunu belirterek, tüm sporcuları kutladı.
Bu tip organizasyonlara katılmanın ülke sporuna ve sporcusuna tecrübe kazandırdığının altını çizen Cahitoğlu, daire olarak başarıyı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.   

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473