banner564

Binatlı’dan lidere darbe 2-4

Son 2 haftanın en başarılı takımı GAÜ Çetinkaya, sahadan mağlup ayrıldı

Binatlı’dan lidere darbe 2-4
banner598
YER: Lekoşa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Kerem Eran-Kaan Koday-Hakan Gök 
GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk-Ümithan(Emre Dk.90+2)-Abbas-Serkan-Tunç(Muammer dk.75)-Sercan-Faye-B.Eko-Hermann-Erdinç(Kaan dk.86)-İ.Çıdamlı
BİNATLI: Yusuf-Taner-Erbay-Sertaç-Reşit(Kemal dk.88)-Burak-Kehinde-K.Uçaner- Evor J.Bello (Murat dk.73)-Ebimobowei-M.Neşe(Abdullah dk.55)
GOLLER: Dk.10 B.Eko, dk. Hermann(GAÜ Çetinkaya), Dk. 11 Ebimobowei, dk.42, dk. 45+1 Evor J.Bello dk.79 Burak(pen)(BİNATLI)

Abdullah ZAİFOĞLU
 K-Pet Süper Lig’de geride kalan 2 haftadaki performansı ile en başarılı takım durumundaki GAÜ Çetinkaya, dün akşam Binatlı’ya kendi evinde 4-2 mağlup oldu.
  5. dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında B.Eko’nun pasında Faye altı pas içerisinde topa dokunamadı ve top karşı taraftan taca çıktı.
 10. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Sercan’ın sakatlığı nedeniyle hakem oyunu durdurdu. GAÜ Çetinkaya futbolcuları oyunun başlaması için topu Binatlı kalecisine doğru gönderdi. Defans ve kaleci arasında kalan topu B.Eko topu ağlara yolladı ve GAÜ Çetinkaya 1-0 öne geçti. Bu gole uzun süre itiraz edildi.
  12. dakikada Binatlı oyunu başlatırken GAÜ Çetinkaya futbolcularının topa müdahale etmeden Binatlı’nın golü yapmasını beklediler. Ancak bu topa GAÜ Çetinkayalı futbolcular müdahale etti. Topun dışarı atılmasından sonra topu Binatlı futbolcusu Ebimobowei boş kaleye topu yollayarak skoru 1-1 yaptı.
  28. dakikada GAÜ Çetinkaya öne geçti. Bu dakikada İ.Çıdamlı’nın soldan ortasında kale önünde topa çok iyi yükselen Hermann şık bir kafa vuruşu ile GAÜ Çetinkaya’yı 2-1 öne geçirdi.
  42. dakikada gelişen Binatlı atağında Burak topu rakip ceza alanı içerisine gönderdi, Ebimobowei kafa ile topu Evor J.Bello’nu önüne bıraktı. O da boş pozisyonda topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve skoru 2-2 yaptı.
  45. dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında B.Eko’nun sağdan ortasında Hermann boş pozisyonda kale ağzından topu dışarı attı.
  45+1’inci dakikada gelişen Binatlı atağında GAÜ Çetinkaya defansı topu uzaklaştıramadı. Abbas ile Evor J.Bello arasında kalan topa yerde iken vuran Evor J.Bello Binatlı’yı deplasmanda 3-2 öne geçirdi.
  48. dakikada Hermann’ın pasında topla rakip ceza alanına giren B.Eko kaleciyi de geçip vurmak istedi, ancak vuruşunda top kalecide kaldı.
  60. dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında İ.Çıdamlı kaleye 30 metreden sert vuruşunda top üst ağlarda kaldı.
  64. dakikada B.Eko şahsi gayreti ile sol taraftan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topta Faye’ye adeta al da at dercesine bir top verdi. Ancak Faye altı pastan farklı şekilde topu üstten dışarı attı.
  79. dakikada gelişen Binatlı atağında sonradan oyuna giren Murat, Ümithan tarafından ceza alanında düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Burak Binatlı’yı deplasmanda 4-2 öne geçiren golü attı.
  Bundan sonraki dakikalarda GAÜ Çetinkaya gol için çabalamasına rağmen istediği golleri bulamadı ve rakibine farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474