banner564

Bisikletler yarışacak

Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen “Point To Point Dağ Bisikleti Yarışı” bugün (Pazar) yapılacak. İlk kez bu içerikte bir yarış organize eden Bisiklet Federasyonu’na Ektam Kıbrıs Ltd. ve Kolan British Hospital de sponsorluk yapıyor.

Bisikletler yarışacak
banner598
Sabah saat 8.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı önünde verilecek startla başlayacak yarışta sporcular, Hamitkoy Taşkent tepeleri,  Hamitköy tepeleri,  Hamitköy göleti ve ralli yolunu tersten geçerek çöplük yanı Dikmen yoluna oradan dikmen tepelerini geçip Olivyum Girne yolu koruluğu turlanarak tekrar Dikmen yoluna ve YDÜ yolundan Fuar Önünden Start verilen yerde yarışı tamamlayacaklar. 
Oldukca sıkı ve zorlu tırmanma inişleri olan bir parkur olarak açıklanan yarışın dayanıklılık ve performansa dayalı olduğu vurgulandı. Yarışa girecek Yıldız B kategorisi yarışı Hamitköy tepelerine geldikleri zaman start yerine gidip finish yapacak. Toplamda büyükler için 38 yıldızlar için 23 km’lik parkurun oldukça zorlayıcı bir yarış olacağı belirtildi. Yarış sonrasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenecek törende yetkililer tarafından verilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474