banner564

Bitmeyen çile

Geçtiğimiz sezonda saha sıkıntısı yaşayan Dumlupınar bu sezonda da saha konusunda dertli

Bitmeyen çile
banner598

Saha istiyoruz 

Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren birinci lig temsilcisi Dumlupınar yine en büyük sıkıntısı olan saha konusu ile karşı karşıya. Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, sezon öncesi saha sıkıntısı ile karşı karşıya  olmanın oldukça ciddi bir sıkıntı olduğunu belirtti.

Canbulat’ı tercih edebiliriz
Sezon öncesi spor yazarlarıyla hazırlık dönemini konuşmak yerine saha sıkıntılarını konuştuğunu vurgulayan Kılıç Ali Kahraman, Dr. Fazıl Küçük Stadına hafta da bir kez girebildiklerini, eğer bunun sezon içinde sürmesi halinde Canbulat’ı tercih edeceklerini belirtti. 

Koşucu değil! Futbolcuyuz.
Spor Dairesinin kendilerine yardım etmesinin görevi olduğunu da belirten Kılıç Ali Kahraman, ne yazık ki  bu yönde de geçen sezondan beri hiçbir girişimin olmadığını vurguladı. Takımın futbol takımı olduğunu, koşucu olmadığını belirten Kahraman, tartan pistte çalışmanın da yersiz olduğunu belirtti.

Takım iyi noktaya geliyor
Yeni sezon öncesi Hüseyin Yeşilbaş ve Mehmet Sakallı’nın aralarında olacağını, iki hücüm oyuncusu ile daha görüştüklerini, onların da kazanılması durumunda takımın iyi noktaya geleceğini belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, ligin bu sezon zor geçeceğini de belirtti. 

Hedef yukarısı
Dumlupınar takımının iyi bir alt yapıya sahip olduğunu da belirten Kılıç Ali Kahraman, takımdan bu sezon 7 oyuncunun ayrıldığını, genç takımdan a takıma beş oyuncu dahil ettiklerini yeni sezonda en yukarıya takımı taşımak adına çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474