banner564

Bocce Milli Takımı İtalya yolcusu

KKTC Bocce Milli Takımı 27 Eylül -2 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Crema şehrinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Büyük Erkekler Takım – Ferdi ve 23 yaş Altı Ferdi Şampiyonası’na katılmak üzere Pazartesi günü Ada’dan ayrılıyor.

Bocce Milli Takımı İtalya yolcusu
banner598
Avrupa’nın en iyi 16 ülkesinin katılacağı şampiyonada Avşın Kanatlı’nın kafile başkanlığı yapacağı kadromuzda, ülkemizi Ferdi kategoride Yakın Doğu Üniversitesi sporcusu Yenal Senin temsil ederken, Takımlar müsabakasında ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi sporcuları Remzi Öztenekecioğlu ve Halit Çağman milli formayı giyecek. 23 yaş altı Ferdi kategoride ise milli formayı Tatlısu sporcusu Hakan Topal giyecek. Hazırlıklar hakkında bilgi veren kafile başkanı Avşın Kanatlı, son üç haftadır, haftada 4 antrenmanla müsabakalara hazırlandıklarını ve hedeflerinin gruplardan çıkıp Avrupa’nın en iyi ilk 8 ülkesi içinde yer almak olduğunu belirtti. 2024 de yapılacak olan Olimpiyat Oyunları’nda büyük olasılıkla yer alacak olan Bocce Branşı için yapılacak olan bu şampiyona ayrıca büyük önem arz ediyor. Turnuvaya katılmak için maddi manevi kendilerine destek olan Spor Dairesi’ne de ayrıca teşekkür eden Kanatlı, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Atakom Ltd’ye teşekkür
Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Hasan Senin ise Avrupa Bocce Şampiyonası’nda boy gösterecek olan Milli Takımımıza başarılar dileyerek, bu gibi organizasyonlarda yer almanın hem federasyon için hem de ülke gençliği için büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Senin ayrıca Milli Takıma forma sponsoru olarak kendilerine destek veren Atakom Ltd.’ye ve ve Tolga Atakan’a teşekkür ederek, ülke sporuna yapılan bu yardımların kendileri için büyük önemi olduğunu vurguladı ve bu işbirliklerinin gelişerek daha güzel yatırımlara ve desteklere sebep olmasını temenni etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474