banner564

Bocce’de şampiyonlar belli oluyor

Bocce’de şampiyonlar belli oluyor
banner598
Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler ve Kadınlar Bocce Ligleri’nde geçtiğimiz hafta oynanan maçlara göre şampiyonluk adayları artık kendini belli etmeye başladı. Erkekler’de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Kadınlarda ise Doğancı mutlu sona çok yakınlar.

UKÜ şampiyon gibi
Dün gece oynanan karşılaşmalarda UKÜ ve YDÜ kader maçına çıktılar. Geçtiğimiz hafta Tatlısu’ya 2-1 yenilerek şampiyonluk şansını kaybetmemek için bu karşılaşmaya tüm gücüyle konsatre olan ve 3’lü maçı 9-6 alana YDÜ, tekli maçta UKÜ sporcusu Halit Çağman’ın üst düzey oyununa karşılık gösteremedi ve maçı 9-6 kaybetti ve seri 1-1 oldu. İkili müsabaka ise uzun yıllar unutulmayacak bir karşılaşma oldu. Üst düzey atışların gerçekleştiği karşılaşmayı 9-6 kazanan UKÜ maçı 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Aldığı bu mağlubiyetle şampiyonluk umutları tükenen YDÜ ise bundan sonra lig ikinciliği için mücadele edecek.
Tatlısu ise ligin yeni ekibi ÖZEV’i 3-0 yenerek lideri arkadan takibini sürdürürken, genç oyunculardan Kurulu Darbazspor da yükselişini sürdürerek rakibi GÜHAD’ı 2-1 yenerek üst sıralara tırmanmaya başladı.

Doğancı yıldızı almaya doğru
Kadınlar Ligi’nde gecenin maçında lider Doğancı ile lig ikincisi Balıkesir karşılaştı. Kazananın şampiyonluk yolunda önemli adım atacağı karşılaşmada Doğancı tecrübesini konuşturarak maçı 11-4 alarak 5. Şampiyonluğa doğru yol aldı. Doğancı böylece, 5 şampiyonluk elde eden takımın Formasına bir yıldız koyacağı kadınlar liginde bu rekoru yakalayan ilk takım olma yolunda. Gecenin diğer maçında ise Deniz Plaza rakibi Gönyeli’yi 7-5 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473