banner564

Bulutoğluları İnönü’de zirvede

Ralli Sprint Şampiyonası Kış Kupası birinci yarışı İnönü’de gerçekleştirildi

Bulutoğluları İnönü’de zirvede
banner598
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun düzenlemiş olduğu 2017-2018 Sprint Şampiyonası ENL Global sponsorluğundaki kış kupası birinci yarışa İKSAD Sinde Ralli Sprint 14 aracın katılımıyla gerçekleşti.

Güzellikleri yaşadılar
İnönü köyünün güzel havası eşliğinde izleyici katılımının büyük olduğu 6.15km’lik Sprint Yarışı; Deneme geçişi, İlk Geçiş ve İkinci Geçiş olmak üzere 3 kere geçilerek tamamlandı. Çekişmeli geçen yarışta Mustafa Bulutoğluları – Ahmet Buzlukçuoğlu ikilisi yarışı kazandılar. İlk kez kullandığı Ford Fiesta aracı ile  Cevdet Alptürk – İbharim Kara yarışı ikinci , Uzun aradan sonra parkulara dönen İbrahim Damdelen – Ahmet Behlül yarışı üçüncü olarak tamamladılar. 

Birinciler belli oldu
İKSAD’ın katkıları ile İnönü’de gerçekleşen yarışta Sınıf N’de Cahit Yetkili – Harun Çakır, Sınıf 4’te birinci Halil Mulla-Doğa Koyuncu, Sınıf 2’de  Cevdet Alptürk –İbrahim Kara, Sınıf 1’de Mustafa Bulutoğluarı – Ahmet Buzlukçuoğlu ve Gençlerde Cevdet Alptürk- Ahmet Buzlukçuoğlu birinci oldu.

KKTOK engelleri aştı
Yarış sonunda İnönülü engelli bir genç olan Osman Seracı’nın hayali olan bir ralli aracına binmesini Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu gerçekleştirdi. Duygu dolu anlar yaşanan olay herkes tarafından alkışlandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474