banner564

Cahitoğlu KTSYD heyetini kabul etti

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben ve yönetim kurulu ile görüştü

Cahitoğlu KTSYD heyetini kabul etti
banner598
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, KTSYD Başkanı Çelen Oben ve yönetim kurulunu kabul etti.

“Spor insanın gelişmesine spor basını ise sporun gelişmesine katkı koyuyor”
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya, ruh ve beden sağlığını geliştirmeye önemli katkı sağladığını vurguladı. Sporun, sevgi, kardeşlik, dostluk, paylaşım ve paslaşma kavramlarını öğrettiğini dile getiren Cahitoğlu, insanın gelişmesine katkı koyduğunu, spor yazarlarının bunun önemli bir parçası olduğunu ifade etti.


“Spor Yazarlığı ülke sporu için önemli bir meslek”
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, spor yazarlarının önemli ve meşakkatli bir görev üstlendiğini söyleyerek kendilerini aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti belirtti. Sporcuların gösterdikleri çaba ve performansın karşılığını ilk gördükleri alanın basın olduğunu dile getiren Cahitoğlu, takdir gören sporcunun motive olacağını söyledi. Ülkede spora ilginin çok olduğunu belirten Hüseyin Cahitoğlu, spor yazarlarının ülke sporunun gelişmesinde önemli bir alan oluşturduğunu kaydetti.

Oben: Spor Dairesi ile işbirliğinde spora katkı koymak istiyoruz
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben, Cahitoğlu’nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, KTSYD’nin yeni yönetim kurulunun oluştuğunu ve Şubat sonunda göreve geldiklerini söyleyerek hedeflerinin sporu ileri götürmek olduğunu belirtti. Oben, bu çerçevede çalışmalarını spor dairesi işbirliği içinde çalışarak sürdürmek istediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473