banner564

“Centilmence bir maç olsun”

Ezeli rekabette 16 yıl sonra yarın karşılaşacak olan iki Mağusa ekibi derbi saatini beklemeye başladı

“Centilmence bir maç olsun”
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig’inde Pazar günü Mağusa derbisinde karşı karşıya gelecek olan Mağusa Türk Gücü ve Dumlupınar’ın teknik direktörleri Batu Seyis ve Mustafa Borataş açıklamalarda bulundu. Her iki takımda centilmence bir müsabaka dilerken futbol severleri maça davet ettiler.

Batu Seyis: 3 puan alıp rahatlamak istiyoruz
Mağusa Türk Gücü’nün antrenörü Batu Seyis yaptığı açıklamada karşılaşmaya hafta boyunca 4 antrenman yapıp hırslı ve istekli çalıştıklarını söylerken Nurettin’in yanı sıra Mehmet Gürlü ve Mehmet Çil’in olmayışı nedeni ile kadro derinliği açısından sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Seyis 2 haftadır 3 puan alamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını söylerken bu hafta artık 3 puan alıp rahatlamak istediklerini söyledi. Batu Seyis son olarak 16 yıl aradan sonra oynanacak derbinin hem saha içinde hem saha dışında centilmence geçmesini dilerken 90 dakika sonunda kazananın kendileri olmasını diledi.

Mustafa Borataş: MTG ve Dumlupınar bir elmanın iki yarısıdır
Dumlupınar’ın teknik direktörü Mustafa Borataş takım olarak iyi çalıştıklarını belirtirken eksiklerinin Hasan Bahtıkara olduğunu, Turgut’unda sakatlığı nedeni ile durumunun maç saatinde belli olacağını söyledi. Borataş Mağusa derbisi için ise şunları söyledi: ”Bu hafta hem ülkemizde hem de dünyada derbiler haftası fakat özel olan bizim için bu derbidir. MTG ve Dumlupınar bir elmanın iki yarısıdır ve 16 yıl aradan sonra bu iki takımın taraftarları ayrı yerlerde oturarak maç izleyecekler. Bizim MTG’den daha çok 3 puana ihtiyacımız var ve sahaya çıkıp elimizden geleni yapıp 3 puanı almak istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473