banner564

Çifte heyecan

Dikmen – Boğaz yolu üzerinde yapılacak olan ofroad yarışına yoğun katılım olduğu bilgisi verildi

Çifte heyecan
banner598
Kuzey Kıbrıs Off-Road Derneği (KKORD) tarafından organize edilen, 2014 KKTC Off-Road Şampiyonası’nda sona gelindi. 30 Kasım Pazar günü Dikmen – Boğaz yolu üzerinde yapılacak olan yarış ile sezon tamamlanıyor.
Kuzey Kıbrıs Off-Road Derneği başkanı Mehmet Kurtbaş ile yönetim kurulu üyeleri, Coşkun Bundak, Hakan Kofalı, Kemal Gürcan ve Ahmet Baştaş, dün Lefkoşa Eziç Restorant’ta düzenledikleri basın toplantısı ile sezonun beşinci ve son yarışı olacak olan yarışın tanıtımını yaptılar. 

Şampiyon belirlenecek
Sezonun şampiyonunun belirleneceği Dikmen – Boğaz yolu üzerinde Arpalıklı tesislerinde hazırlanan parkurda, 30 Kasım Pazar günü yapılacak. 09:30’da start alacak olan doğa ile mücadele yarışı 2 kat sayı üzerinden puan verecek.

İki kategoride yapılacak
2000cc ve üzeri ile, 2000cc altı şeklinde İki kategoriden yapılan yarışlarda bu yarış sonunda şampiyonlar da belli olacak. Sezon başında şampiyona da heyecanı arttırmak amacıyla yönetimin aldığı karara göre bu yarışta 2 katsayı üzerinden puanlar verilecek. Bu durumda birinci gelen 10 puan değil 20 puan kazanacak.
Kıyal Tahir, Alpet, Baştaşlar İnşaat, Arpalıklı Ltd. ve Pirelli Veli Kardeşler’in destekleriyle gerçekleşecek olan yarışta toplam 26 araç yarışacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473