banner564

Cihangir sahada

Yeni sezona kendi tesislerinde dün merhaba diyen Cihangir’de, ilerleyen süreçte takıma takviye yapılacak

Cihangir sahada
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçen sezon takıma Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün’ün gelişiyle iyi bir seri yakalayan Cihangir’de bu sezon hedef seriyi sezon başı yakalamak. Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, bu yıl sezon başı takımla birlikte olacağını, bu nedenle ne yaptıklarını daha fazla bilerek yola çıkacaklarını belirtti.

Programımız hazır
Hazırlık dönemine yönelik her şeyin hazır olduğunu belirten Mehmet Ali Özgürgün, sadece bunun uygulama kısmının kaldığını belirtti. Eylül sonu başlayacak olan lig öncesi iyi bir planlama yaptıklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, planlama içerisinde çift idmanlar yanında, maç programını da belirlediklerini aktardı. Geçen sezon yakaladıkları 11 maçlık seride olan 10 galibiyet’li haftalara rağmen yine sıkıntı yaşadıklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı fizik kondisyonu en üst seviyeye çıkararak sıkıntı yaşamak istemediklerini vurguladı.

Transfere yöneleceğiz
Sezon öncesi yapılan planlama içerisinde kampın yer almadığını belirten Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, bu nedenle kamp yerine transfere öncelik vereceklerini vurguladı. Transfer doğrultusunda 3 ismi takıma dâhil edeceklerini belirten Özgürgün, Turgut Kağan ve Sezer’in bu sezon aralarında olmayacağını Chibuzar’ın ise durumunun net olmadığını belirtti. Geçen yıl iyi bir seri yanında savaşan ve mücadele eden Cihangir’in bu sezon neler yapacağını sorulması üzerine ise açıklama yapan Mehmet Ali Özgür’ün, ligin başlangıcının ardından 3 hafta bocalama yaşayabileceklerini, sonrasında ise sürecin ne getireceğini hep birlikte göreceklerini sözlerine ekledi.

Fotoğraflar: Onur ULAĞ

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474