banner564

Çıkış devam etmeli

Ligin ilk devresinde iyi bir grafik sergileyen Türk Ocağı, ikinci devrede çıkışını sürdürmek istiyor

Çıkış devam etmeli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Mehmet Bolkan’ın göreve gelmesi ile birlikte 8 galibiyet 1 beraberlik 1’de mağlubiyet alarak iyi bir seri yakalan Türk Ocağı takımı ligin ikinci devresinde seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada hafta sonu Yalova deplasmanı ile ligin ilk devresini noktalayacaklarını, sonrasında ise Doğan Türk Birliği derbisi ile ligin ikinci devresine başlayacaklarını belirtti. Yakaladıkları iyi bir seri olduğunu da hatırlatan Mehmet Bolkan tek düşüncelerinin bu çıkışlarını ligin ikinci devresinde sürdürmek olduğunu söyledi.

Temel hedef kupa
Göreve geldiği günden itibaren temel hedefin kupa olduğunu belirten Mehmet Bolkan, bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini, bunun yanında ise lider Yenicami’yi ligin sonuna kadar takip etmek istediklerinin altını çizdi. Başkan ve yönetimin kendilerine her türlü olanağı sunmakla birlikte verimli bir Antalya kampını geride bıraktıklarını aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, iyi bir ortamdan sonra ülkedeki mevcut tesislerde çalışmanın ise kendilerini son derece üzdüğünü söyledi. Antalya da gerçekleştirdikleri kampın son derece verimli geçtiğini bunun yanında çok önemli ve ciddi bir rakip ile de hazırlık maçı yaptıklarını belirten Bolkan, artık gözlerini hafta sonu ligde karşılaşacakları Yalova maçına çevirdiklerini belirtti.

Yalova zor deplasman
Yalova deplasmanın tribün çoşkusu ve saha konumu olarak zor bir deplasman olduğunu hatırlatan Mehmet Bolkan, zor şartlarda iyi sonuçla galip gelerek haftayı tamamlamak istediklerini söyledi. Takım olarak iyi noktada olduklarını bunu da Yalova deplasmanı ile bir kez daha göstermek istediklerini belirten Bolkan, önlerinde bulunan zor periyot öncesi Yalova deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474