banner564

Cimbom transferi hızlandırdı

Galatasaray, sağ bek Corchia için Lille'e 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 4 milyon Euro satın alma opsiyonu teklif etti

Cimbom transferi hızlandırdı
banner598
Belhanda, Gomis ve Maicon ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray, yeni isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Konoplyanka ismi ciddi biçimde gündemde. 
Galatasaray, sağ bek Corchia için Lille'e 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 4 milyon Euro satın alma opsiyonu teklif etti. (L'Equipe)
- Schalke 12,5 milyon Euro’ya aldığı Konoplyanka'yı bonservisi ile göndermek isterken Galatasaray ise kiralamak için bastırıyor. Oyuncuya yıllık 2,5 milyon Euro öneren Aslan, kiralama bedeli olarak da 1 milyon Euro kulübüne teklif yaptı.
Ahmet Bulut, Aleix Vidal'ı getirebileceğini Galatasaray yönetimine iletti. 27 yaşındaki sağ bek için temaslar başladı.
- Galatasaray, Bacary Sagna'ya 1+1 yıllık bir teklif sundu. Manchester City ile sözleşmesi biten Fransız oyuncunun teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
Galatasaray'ın sağ bek için düşündüğü isimlerden Ajaxlı Tete, takımının sezon öncesi kamp kadrosuna alınmadı. Hollanda kulübünün sitesinden yapılan açıklamada Tete’ye transfer görüşmesi için izin verildiği kaydedildi. Tete’nin peşine Galatasaray'la birlikte Lyon ve Crystal Palace var.
Bu arada sol bek için Napoli'de forma giyen Ivan Strinic ismi Sarı-kırmızılı ekibin gündemine geldi. 

 Igor Tudor Asamoah için yönetime baskı yapıyor
Igor Tudor, Juventuslu futbolcu Kwadwo Asamoah'ın transfer edilmesi için yönetime baskı yapıyor... İtalyan ekibinin 2012'de 18 milyon Euro ödeyerek aldığı 29 yaşındaki futbolcunun, sol bek, orta saha ve kanatlarda görev yapabildiğini belirten G.Saray Teknik Direktörü, "Asamoah, kuracağımız takımın kilit ismi olacak. Hem rekabeti artıracak hem de forvetteki Gomis ve Eren'in daha verimli olmasını sağlayacak" dedi. Ancak İtalyan basının Asamoah'ın satılmayacağını yazmıştı.
- Mario Pasalic transferinde İspanyol ekibi Real Betis bir adım öne geçti. Galatasaray'ın da istediği ön liberoya Lazio da talip.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473