banner564

Cimbom'da moraller yerinde

Yenilenen kadrosuyla Süper Lig`e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray`da yüzler gülüyor

Cimbom'da moraller yerinde
banner598
Galatasaray'da Osmanlıspor galibiyeti sonrası moraller yerinde.
Lige Kayserispor'u farklı mağlup ederek başlayan, deplasmanda Osmanlıspor'u geçerek 6 puana ulaşan sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Tudor, oyuncularını tebrik etti. Sahada istenilenlerin büyük ölçüde yerine getirildiğini anlatan Hırvat teknik adam, aynı şekilde çalışmaya ve mücadele etmeye devam etmeleri gerektiğini belirtti.
Osmanlıspor mücadelesinde tribünlerin Tudor'a desteği ise dikkat çekti. Östersunds'a elendikten sonra eleştirilerin odak noktası olan Hırvat çalıştırıcı, karşılaşma öncesi taraftarlardan destek gördü. Galatasaray tribünleri maç içinde de Tudor'a tezahuratlarda bulundu.
Galatasaray yönetimi ise takımın performansından oldukça memnun. Sarı kırmızılı yöneticiler, "Lige iyi bir başlangıç yaptık. Adım adım hedefe ilerlemek istiyoruz. Sırada kendi sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçı var.
Taraftarlarımızın tek bir boş koltuk bile bırakmamasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
Yeni bir takım olduklarına dikkat çeken yöneticiler, "Bu takım daha da iyi noktalara gelecek. Oyuncuların sahadaki hırsı, uzun zamandır görmeyi arzu ettiğimiz bir durumdu. Bu şekilde üzerine katarak devam etmeyi planlıyoruz" diyerek takıma olan inançlarını ortaya koydular.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473