banner564

Çok faydalı geçti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği bir haftalık kampını tamamladı

Çok faydalı geçti
banner598
Süper lig ekiplerinden Gençler Birliği yeni sezon öncesinde hazırlık kamp çalışmalarını tamamlayarak İskele’ye döndü. 24-29 Ağustos tarihleri arasında Girne Pia Bella Hotel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda ve oldukça verimli geçerken 1.hazırlık dönemi 1.etap çalışmaları da tamamlanmış oldu. Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş yönetiminde gerçekleştirilen kampa 20 futbolcu katılırken, Bilal Dericioğlu’nun kafile başkanlığında 1 yönetici ve 2 malzemeci yer aldı. Altı günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Gençler Birliği takımı, Türk Ocağı, Lapta, Cihangir ile de 3 hazırlık maçı yaptı. Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan unsurlardı. 

Başkandan Sıkı Denetim 
Yeni sezon çalışmalarına yoğun bir şekilde kamp programı ile devam eden Gençler Birliği kafilesini kulüp başkanı Mustafa Gülcan, Kulüp müdürü Birol Şöför kampın ilk günlerinde akşamları, son iki gününde ise sürekli olarak kampta kalarak kafile ile birlikte olarak sıkı denetim altın aldı. Gençler Birliği takımındaki birliktelik başkan ve teknik kadroyu mutlu ederken, kafile başkanı Bilal Dericioğlu kamp boyunca kafile ile birlikte olması ve tüm ihtiyaçların karşılamasında koymuş olduğu katkı ve destek teknik kadro ve futbolcuları memnun etti.

Ligde Keyif Veren Bir Takım Olacağız   
Sezon başından beri çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren İskele’nin kımızı siyahlı ekibi Gençler Birliği kamp boyunca çabukluk, kuvvet, koordinasyon, dayanıklılık ve taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların konsantrasyonlarından, istekli arzulu oluşlarından, çalışmalarda en iyisini yapabilme adına göstermiş oldukları gayretlerden ve disiplinli bir şeklide çalışmalarından dolayı son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi ortamda kamp gerçekleştirerek, güç depoladıklarının altını çizdi. Bu sezon öncesinde takım kadrosuna Tacettin Köse, İbrahim Köse kardeşler ile Mehmet Erol gibi genç futbolcuları transfer eden Gençler Birliği yabancı futbolcu kontenjanını ise menajer Erdem Konyar’ın önerisi doğrultusunda teknik direktör Ahmet Ogan tarafından denemeye alınan ön libero Yakubu Abudu Malik ile forvet oyuncusu Charles Gıft Justıce ve Kweku F. Dadzie ilgili son karar bugün verilecek. Mevcut kadroya yapılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağını, takım içi uyumu kısa sürede aşıldığını ve gençlerden kurulu bir ekip olduklarını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yaklaşan yeni sezon öncesi takım olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiklerini belirtti. Ogan, yeni sezonda hedefledikleri noktaya gelebilmek için işi sıkı tutarak koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çalışmalara ara vermeden devem edeceklerini söyledi. Genç koşan mücadele eden genç bir ekiple süper ligde mücadele edeceklerine vurgu yapan Ahmet Ogan, ligde keyif veren izlenebilir bir takım olmak için çalışmalara ara vermeden devem edeceklerini söyledi. 

Emri Dolu’nun Sakatlığı Üzdü
 Gençler Birliği’nin savunmadaki önemli isimi Emir Dolu’nun kampın son gün sabah antrenmanda sakatlık geçirmesi kafilede üzüntü yarattı. Antrenmanda sol kolundan sakatlanarak Girne Akçiçek Hastanesine kaldırılan genç futbolcu Emir Dolu’ya Dr.Ozan Razı tarafından yapılan müdahale sonrasında sol kol dirseğinin çıktığı teşhisi konarak, kolu alçıya alındı. Dr.Ozan Razı, Emri Dolu’nun iyileşme süresinin iki üç hafta istediğini ve bu süre içerisinde takımdan uzak kalacağını açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474