banner564

“Çok kaliteli bir takım”

Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Diego Ribas, sarı-lacivertli ekibe şampiyonluklar yaşamaya geldiğini söyledi

“Çok kaliteli bir takım”
banner598
Fenerbahçe Kulübü’nün aylık dergisine açıklamalarda bulunan Diego, "Şampiyon bir kulübe geldim. Takım içinde yıllardır oluşan çok güzel bir arkadaşlık ortamı kurulmuş. Herkes birbirine saygılı ve en önemlisi birbirine güveniyor. Bu birliktelik, hedefe konsantre olma ve başarma yolunda en büyük sebep. Buraya kazanmaya ve şampiyonluklar yaşamaya geldim" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe'yi üst düzeyde oyunculardan kurulu bir ekip olduğundan dolayı tercih ettiğini aktaran Diego, "Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Goller atmak kadar, gole giden arkadaşlarımı yönlendirebilmek ve pas dağıtmak istiyorum. Takım ve taraftarımızla birlikte çok önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum. Öğrendiğim kadarıyla Fenerbahçe'nin aslında 28'inci şampiyonluğu kutlanıyor. Bu yüzden tüm yıldızlara talibiz" dedi.

“Ersun Yanal motive ediyor”
Teknik direktör Ersun Yanal'ın takım tarafından saygı duyulan biri olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, tecrübeli teknik adamın bu sezon da Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşımak istediğini ve bu doğrultuda oyuncularını motive ettiğini söyledi.
Dünyanın birçok önemli kulübünde futbol oynamasına karşın öğrenmenin yaşı ve yeri olmadığını ifade eden Diego, "kondisyonumu üst seviyede tutup, her zaman daha çabuk, daha güçlü ve daha konsantre olmaya çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye ve öğrenmeye devam edeceğim. Oynadığım takımlarda benden daha tecrübeli futbolculardan çok şey öğrendim. Fenerbahçe'de de öğrenmek isteyen tüm genç oyuncuların her zaman yanında olacağım" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474