banner564

Daha iyi olacağız

Takımın başına gelişin kısa süre olmasına rağmen oyuncu grubunun oldukça özverili olduğunu aktaran Davulcu, daha iyi olacaklarını belirtti

Daha iyi olacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Turan Altay’ın istifası sonrası GAÜ – Çetinkaya’da görevi gelen Toygar Davulcu, oyuncuların özverili çalışmasından son derece memnun. Takımın başına gelişinin ardından oyuncuları ile çalışma ortamının son derece iyi olduğunu aktaran Davulcu, daha iyi noktaya geleceklerini belirtti.

Okullar sahasını isteyeceğiz
Metehan sahasının son derece sıkıntılı olduğunu belirten Toygar Davulcu, çalışmalarını yapmak için Atilla Topaloğlu sahsını talep edeceklerini belirtti. Çetinkaya’nın yapılanma döneminde olduğunu ve yeni kurulan bir takım olduğunu belirten Toygar Davulcu, iyi oyunculardan oluşacak olan kadro ile daha iyi olacaklarını belirtti. Oyuncu grubunun performansından son derece memnun olduğunu da aktaran tecrübeli çalıştırıcı, 7 – 10 Eylül tarihleri arasında yapacakları kamp ile eksikleri daha fazla görme imkanı bulacaklarını aktardı. Kamp öncesi 5 Eylül’de Yalova ile Güzelyurt Zafer stadında karşılaşacaklarını belirten GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü Toygar Davulcu, ligin açılmasına kısa süre kala hazırlıkların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474